Vapaaehtoistyötä tarjolla neljällä eri mantereella!

Jutta_Tiilikainen_Indonesia1

Kuva Jutta Tiilikainen

Kiinnostavatko sinua lasten opettaminen, kirjaston hoitaminen tai naisten parissa työskenteleminen El Salvadorissa? Haluaisitko työskennellä luomutilalla Japanissa tai kodittomien nuorten parissa Skotlannissa? Kiinnostaako HIV/AIDS kysymysten parissa työskenteleminen ja eläminen pienessä Itä-Afrikkalaisessa yhteisössä?

Pitkäaikaisvapaaehtoistyötä tarjoavassa tietokannassamme on juuri nyt avoinna 100 vapaaehtoistyöpaikkaa ympäri maailmaa. Vapaaehtoistyöpaikkoja on Brasiliassa, El Salvadorissa, Japanissa, Iso-Britanniassa, Irlannissa, Norsunluurannikolla, Indonesiassa, Thaimaassa, Keniassa, Venäjällä, Ugandassa, USA:ssa, Sri Lankassa, Sveitsissä, Togossa ja Turkissa. Vapaaehtoistyön kesto on 1-12 kk ja kaikki yli 20-vuotiaat voivat hakea!

Vieraile tietokannassamme ja valitse itsellesi sopiva vapaaehtoistyökohde! Lisätietoja pitkäaikaisvapaaehtoistyöhön hakemisesta löydät täältä tai ota yhteyttä:

Kerro muillekin:

Share

3 kommenttia artikkeliin “Vapaaehtoistyötä tarjolla neljällä eri mantereella!

 • 3.6.2014 | Jenni Boman

  Hei!
  Puolassa elävä EVS-vapaaehtoinen on palaamassa tuhansien järvien maahan elokuussa ja alkuvuodesta toivoisi lähtöä taas kohti uusia seikkailuja.
  Onko teidän kauttanne vapaaehtoistoiminta aina maksullista?

  • 6.6.2014 | Meri

   Hei Jenni,

   Jos kirjoitat sähköpostia osoitteeseen niin voimme katsoa, että mitä kaikkea mahdollisuuksia sinulle löytyy!

   Kannattaa käydä katsomassa myös meidän vapaaehtoistyötietokantaamme osoitteessa: http://www.longterm.lteg.info/index.php/project/publicIndex

   Terveisin,
   Meri

  • 6.6.2014 | Meri

   Hei Jenni vielä uudestaan,

   Toimintamme on aina maksullista siten, että meille maksetaan välitysmaksu 250 euroa (paitsi EVS) ja matkat tulee myös maksaa itse. Kohdemaassa (esim. USA, Japani ja GB) vapaaehtoisten majoitus ja ruoka on yleensä ilmainen ja heille maksetaan taskurahaa. Etelän maissa vapaaehtoistyöpaikkoihin kuuluu ohjelmakohtainen maksu.

   Toivittavasti tämä selvensi asiaa.

   Jos haluat lisätietoja, niin kirjoitathan minulle mielummin osoitteeseen:

   Terveisin,
   Meri


Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *