EU-tuettua vapaaehtoistyötä Madridissa!

Haluatko näköalapaikan kansainvälisen vapaaehtoistyön maailmaan ja käytännön kokemusta vapaaehtoisten koordinoinnista, viestinnästä ja valmennusten järjestämisestä? EVS-vapaaehtoistyö sisarjärjestömme SCI Madridin toimistossa on loistava mahdollisuus kansainvälisen työkokemuksen hankkimiseen!

Vapaaehtoista etsitään 10 kuukaudeksi aikavälille 5.2.-30.11.2018.

MIKÄ EVS? EVS-vapaaehtoisen tulee olla 18-30 -vuotias. Vapaaehtoiselle kustannetaan matkat, majoitus, ruoka, vakuutus, verkkokielikurssi sekä maksetaan pieni taskuraha. Lue Cimon sivuilta lisätietoa Eurooppalainen vapaaehtoispalvelu EVS -ohjelmasta. HUOM! EVS-paikan rahoitus haetaan 4.10. päättyvässä Erasmus+ -hakuajassa, joten rahoitus varmistuu joulukuun aikana.

SCI Madrid on Service Civil Internationalin jäsenjärjestö ja sen päätoimintamuoto on vapaaehtoistyöleirien järjestäminen Espanjassa sekä vapaaehtoisten lähettäminen leireille ulkomaille. Vuosittain järjestö lähettää ja vastaanottaa yhteensä n. 500 vapaaehtoista. Tämän lisäksi Madridissa järjestetään erilaista paikallistoimintaa. EVS-vapaaehtoista etsitään ajalle helmikuu-marraskuu 2018 Volunteers Promoting Volunteering -hankkeeseen, jossa vapaaehtoisten tehtäviin kuuluu mm.:

 • Vapaaehtoistyöhön hakevien neuvonta ja opastus
 • Vapaaehtoisvaihtoon ja leirikoordinaatioon liittyvät tehtävät
 • Madridissa toimivien vapaaehtoistoisryhmien koordinointi (Snacks on the street, Spanish classes, North-South and Ecosphere).
 • Ihmisoikeuksia, reilua kauppaa, vaihtoehtoisia talousmalleja, syrjäytymistä ym. käsittelevien työpajojen järjestäminen
 • Valmennusten järjestämisessä avustaminen
 • Verkostoituminen muiden vapaaehtoistyöjärjestöjen kanssa
 • Viestintämateriaalien valmisteleminen: uutiskirje, julisteet, esitteet ym.
 • Espanjassa pidettäville vapaaehtoistyöleireille osallistuminen

Työaika on kuusi tuntia viitenä päivänä viikossa (tarpeen mukaan työaika voi olla myös viikonloppuisin). Viikossa on kaksi vapaapäivää ja kuukaudessa kertyy kaksi lomapäivää. Työaika on max. 35 tuntia viikossa. Lue täältä lisää työtehtävistä: EVS project in SCI Madrid 2018

VAPAAEHTOISEN PROFIILI: Vapaaehtoisen tulisi osata hyvin espanjaa. Vapaaehtoisen toivotaan olevan kiinnostunut monikulttuurisuudesta ja jakavan SCI:n arvomaailman. Erityisesti aikaisempaa vapaaehtoistyökokemusta painotetaan valinnassa (ei tarvitse olla KVT:stä tai SCI:sta, kaikki vapaaehtoistyö on plussaa).

LISÄTIEDOT JA HAKEMINEN: lähetä espanjankielinen CV ja motivaatiokirje 14.9. klo 15.00 mennessä KVT:n toimistolle osoitteeseen: Maksathan hakiessasi myös KVT:n jäsenmaksun.

Kerro muillekin:

Share

2 kommenttia artikkeliin “EU-tuettua vapaaehtoistyötä Madridissa!

 • 10.8.2017 | Tuula Kuoppala

  Hei,

  Onko KVT:llä vapaaehtoistyötä englannin kieltä mutta ei espanjan mkieltä osaavalle?

  T. Tuula Kuoppala

  • 11.8.2017 | Meri

   Hei Tuula, suurimmassa osassa vapaaehtoistyöstä riittää pelkän englannin osaaminen. Voit katsella leiripaikkoja täällä: http://www.workcamps.info/icamps/FI-KVT/en/camps.html ja pitkäaikaisia paikkoja täällä: http://www.longterm.lteg.info/index.php/project/publicIndex Jos sinulla on muita kysymyksiä, niin voit kirjoitella osoitteeseen: . Terveisin, KVT:n toimisto


Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uusimmat vapaaehtoistyöpaikat

Syksyllä leirille!

Miltä syksysi näyttää? Kiinnostaisiko sinua lähteä tutustumaan uusiin kulttuureihin ja työskentelemään yhteisen hyvän ja rauhallisemman maailman puolesta? Vaikka vilkkain leirisesonki onkin pian ohi, järjestetään syksyllä vielä monia mielenkiintoisia vapaaehtoistyöprojekteja, joille ehtii edelleen hakea.

Lue lisää »

Lähde osallistumaan erityislasten arkeen Moldovaan!

Haluatko sukeltaa moldovalaiseen arkeen, auttaa perhekodin askareissa sekä työskennellä lasten kanssa? Moldovaan etsitään 18-30 -vuotiasta vapaaehtoista, jolla on kokemusta lasten kanssa työskentelystä sekä intoa kehittää taitojaan erityislasten kanssa toimimisessa. Vapaaehtoistyöjakso alkaa syyskuussa 2018/heti kuin mahdollista ja kestää joulukuun loppuun saakka.

Lue lisää »

EVS-vapaaehtoiseksi nuorisokeskukseen Belgiaan?

De Hoge Rielen on keskus, joka tarjoaa lapsi- ja nuorisoryhmille majoitusta ja monenlaista toimintaa. Keskus sijaitsee entisessä sotilastukikohdassa, jonka rakennukset on 70-luvulla muutettu ravintolaksi sekä ryhmä- ja nukkumatiloiksi. Alueella on 17 rakennusta ja sekä telttailumahdollisuus. Alueen koko on 230 hehtaaria ja se on yksi suurimmista nuorisokeskuksista Flanderin alueella.

Lue lisää »