EU-tuettua vapaaehtoistyötä Madridissa!

Haluatko näköalapaikan kansainvälisen vapaaehtoistyön maailmaan ja käytännön kokemusta vapaaehtoisten koordinoinnista, viestinnästä ja valmennusten järjestämisestä? EVS-vapaaehtoistyö sisarjärjestömme SCI Madridin toimistossa on loistava mahdollisuus kansainvälisen työkokemuksen hankkimiseen!

Vapaaehtoista etsitään 10 kuukaudeksi aikavälille 5.2.-30.11.2018.

MIKÄ EVS? EVS-vapaaehtoisen tulee olla 18-30 -vuotias. Vapaaehtoiselle kustannetaan matkat, majoitus, ruoka, vakuutus, verkkokielikurssi sekä maksetaan pieni taskuraha. Lue Cimon sivuilta lisätietoa Eurooppalainen vapaaehtoispalvelu EVS -ohjelmasta. HUOM! EVS-paikan rahoitus haetaan 4.10. päättyvässä Erasmus+ -hakuajassa, joten rahoitus varmistuu joulukuun aikana.

SCI Madrid on Service Civil Internationalin jäsenjärjestö ja sen päätoimintamuoto on vapaaehtoistyöleirien järjestäminen Espanjassa sekä vapaaehtoisten lähettäminen leireille ulkomaille. Vuosittain järjestö lähettää ja vastaanottaa yhteensä n. 500 vapaaehtoista. Tämän lisäksi Madridissa järjestetään erilaista paikallistoimintaa. EVS-vapaaehtoista etsitään ajalle helmikuu-marraskuu 2018 Volunteers Promoting Volunteering -hankkeeseen, jossa vapaaehtoisten tehtäviin kuuluu mm.:

 • Vapaaehtoistyöhön hakevien neuvonta ja opastus
 • Vapaaehtoisvaihtoon ja leirikoordinaatioon liittyvät tehtävät
 • Madridissa toimivien vapaaehtoistoisryhmien koordinointi (Snacks on the street, Spanish classes, North-South and Ecosphere).
 • Ihmisoikeuksia, reilua kauppaa, vaihtoehtoisia talousmalleja, syrjäytymistä ym. käsittelevien työpajojen järjestäminen
 • Valmennusten järjestämisessä avustaminen
 • Verkostoituminen muiden vapaaehtoistyöjärjestöjen kanssa
 • Viestintämateriaalien valmisteleminen: uutiskirje, julisteet, esitteet ym.
 • Espanjassa pidettäville vapaaehtoistyöleireille osallistuminen

Työaika on kuusi tuntia viitenä päivänä viikossa (tarpeen mukaan työaika voi olla myös viikonloppuisin). Viikossa on kaksi vapaapäivää ja kuukaudessa kertyy kaksi lomapäivää. Työaika on max. 35 tuntia viikossa. Lue täältä lisää työtehtävistä: EVS project in SCI Madrid 2018

VAPAAEHTOISEN PROFIILI: Vapaaehtoisen tulisi osata hyvin espanjaa. Vapaaehtoisen toivotaan olevan kiinnostunut monikulttuurisuudesta ja jakavan SCI:n arvomaailman. Erityisesti aikaisempaa vapaaehtoistyökokemusta painotetaan valinnassa (ei tarvitse olla KVT:stä tai SCI:sta, kaikki vapaaehtoistyö on plussaa).

LISÄTIEDOT JA HAKEMINEN: lähetä espanjankielinen CV ja motivaatiokirje 14.9. klo 15.00 mennessä KVT:n toimistolle osoitteeseen: Maksathan hakiessasi myös KVT:n jäsenmaksun.

Kerro muillekin:

Share

2 kommenttia artikkeliin “EU-tuettua vapaaehtoistyötä Madridissa!

 • 10.8.2017 | Tuula Kuoppala

  Hei,

  Onko KVT:llä vapaaehtoistyötä englannin kieltä mutta ei espanjan mkieltä osaavalle?

  T. Tuula Kuoppala

  • 11.8.2017 | Meri

   Hei Tuula, suurimmassa osassa vapaaehtoistyöstä riittää pelkän englannin osaaminen. Voit katsella leiripaikkoja täällä: http://www.workcamps.info/icamps/FI-KVT/en/camps.html ja pitkäaikaisia paikkoja täällä: http://www.longterm.lteg.info/index.php/project/publicIndex Jos sinulla on muita kysymyksiä, niin voit kirjoitella osoitteeseen: . Terveisin, KVT:n toimisto


Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uusimmat vapaaehtoistyöpaikat

Luovaa toimintaa ja luontoelämyksiä Sveitsissä

Kiinnostaako sinua taide, lasten ja nuorten kanssa toimiminen sekä kansainvälisessä yhteisössä työskenteleminen? Entäpä ekologinen elämäntapa, permakulttuuri ja yhteisöllinen asuminen? Tässä on sinulle elämäsi tilaisuus kartuttaa kansainvälistä työkokemusta ja tehdä EU-tuettua vapaaehtoistyötä mielenkiintoisten tehtävien parissa! 

Lue lisää »

Vielä ehdit hakea kesän vapaaehtoistyöleireille!

Jos kesäloma- tai työpaikkasuunnitelmat menivätkin mönkään, voit vielä hakea kansainväliselle vapaaehtoistyöleirille tekemään konkreettisia tekoja paremman maailman edistämiseksi. Leiritietokannasta löytyy edelleen yli 500 leirimahdollisuutta ympäri maailman.

Lue lisää »

Yhteisöllistä asumista ja kunnostustöitä Itävallassa tai taidekasvatusta Islannissa? Leiripaikkoija kesäkuulle löytyy vielä runsaasti!

Haluaisitko lähteä vapaaehtoistyöleirille alkukesästä? Leiritietokannasta löytyy vielä laaja valikoima leiripaikkoja kesäkuulle, ja viimehetken lähtijä saattaa napata paikan mieleiselleen leirille jopa vielä toukokuullekin. Vilkaise täältä muutama poiminta uusimmista leiripaikoista!

Lue lisää »