Vapaaehtoistyötä lähellä ja kaukana – Infoilta kansainvälisestä vapaaehtoistyöstä 25.3.

Vapaaehtoistyötä lähellä ja kaukana! Infoilta kansainvälisestä vapaaehtoistyöstä 25.3.

  • Keskiviikkona 25.3.2015, kello 18.00–19.30
  • Rauhanasema, Veturitori 3, 00520 Helsinki

Pitkäaikaiseen vapaaehtoistyöhön Peruun tai Ugandaan? Vapaaehtoistyöleirille Eurooppaan tai leirinvetäjäksi Suomeen? Vaihtoehtoja kansainväliselle vapaaehtoistyölle on – ja vaikka kuinka!

Kansainvälinen vapaaehtoistyö ry (KVT) on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, joka ruohonjuuritason toiminnallaan pyrkii edistämään rauhaa, tasa-arvoa, oikeudenmukaisuutta ja kestävää kehitystä. Lähetämme suomalaisia vapaaehtoisia ulkomaille lyhytaikaisille vapaaehtoistyöleireille sekä pidempiaikaisiin vapaaehtoistyöprojekteihin, joissa vapaaehtoisemme työskentelevät yleishyödyllisissä ruohonjuuritason hankkeissa. Toimintamme ydinosa-alueena on myös kansainvälisten vapaaehtoistyöleirien järjestäminen Suomessa. Tämän lisäksi KVT tarjoaa vapaaehtoistyömahdollisuuksia turvapaikanhakijoille ja maahanmuuttajille.

KVT:n Infoillassa vieraat kuulevat kansainvälisen vapaaehtoistyön mahdollisuuksista sekä siihen liittyvistä käytännön asioista. Illan aikana esitellään KVT:n toimintaa sekä kuullaan vapaaehtoisten tarinoita pitkäaikaisvapaaehtoistyöstä Ugandassa, lasten toimintaleiriltä Palestiinasta sekä vapaaehtoistyöleiriltä Euroopasta. Myös muut paikalla olevat vapaaehtoisemme voivat kertoa kokemuksistaan ja antaa hyviä käytännön vinkkejä oikean vapaaehtoistyön valinnassa. Luvassa siis mielenkiintoisia tarinoita, mukavaa jutustelua, hyvää seuraa ja pientä purtavaa!

Jos olet kiinnostunut antamaan aikaasi maailmalle vapaaehtoistyöllä, tule käymään osoitteessa Veturitori 3, kello 18.00–19.30!

Tule mukaan! Lisätietoja saat tapahtuman Facebook-sivuilta.

Lämpimästi tervetuloa!

Kuva LLI hillitön seinä

 

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *