Kokemuksia vapaaehtoistyöstä

Täältä voit lukea pidempään vapaaehtoisina olleiden kokemuksista.

Kerro muillekin:

Share

Olet täällä:

Vapaaehtoistyössä Pariisissa

Loskan keskellä syntyneen idean seurauksena Anne Kiviharju lähti maaliskuussa kuudeksi kuukaudeksi SCI:n Pariisin toimistolle vapaaehtoistyöhön. Vapaaehtoisjakson aikana hän etsi leiripaikkoja Ranskaan tuleville vapaaehtoisille, osallistui erilaisiin projekteihin ja koulutuksiin sekä vapaaehtoisleirille sekä opetti lisäksi ranskalaisille hieman suomea.

Lue lisää »

Pyöräilymuistoja Amsterdamista

Maria Kankkunen vietti vuonna 2006 muutaman kuukauden vapaaehtoisena Via Belgium -järjestön toimistossa Hollannissa. Työnteko oli itsenäistä, ja sen lisäksi hän ehti pyöräillä ympäri Amsterdamia.

Lue lisää »

Vapaaehtoistyössä Antwerpenissa

Reeta Kaikumo yllätti itsensäkin viettämällä kymmenen kuukautta vapaaehtoisena SCI:n toimistossa Belgiassa.

Lue lisää »

Pitkäaikaisvapaaehtoisen arkipäivä Venäjällä

Tuija Korpela oli KVT:n kautta EVS-vapaaehtoisena lastensairaalassa Nizhni Novgorodissa Venäjällä.

Lue lisää »

Kulttuurituomisia Perusta Pohjolaan

KVT:n puheenjohtaja Mimosa Lindström koki pitkäaikaisen vapaaehtoistyön ihanuuden ja kamaluuden vietettyään vuonna 2011 kuusi kuukautta Perussa.

Lue lisää »

Kulttuurishokki ja konkreettista työtä Keniassa

Ville Gustafsson teki kaksi kuukautta vapaaehtoistyötä pienessä kenialaisessa kylässä alkeellisissa oloissa. Rakentamisen, kitkemisen, viljelyn ja lasten opetuksen lisäksi hän koki kulttuurishokin, näki upeita paikkoja, ystävystyi eliniäksi ja oppi uutta.

Lue lisää »

Englannin opetusta indonesialaisittain

Marja-Leena Tavi ei jäänyt eläkkeellä paikalleen, vaan lähti vapaaehtoisena jatkamaan opetusta Indonesiaan. Upea kokemus opetti myös opettajaa.

Lue lisää »