Vapaaehtoiseksi Japaniin – kiireellinen haku!

Free Kids Village on yhteisökeskus Japanin vuoristoisella maaseudulla 200 km Tokiosta länteen. Keskuksessa asuu vaikeuksissa olleita lapsia ja nuoria, joille Free Kids Village tarjoaa yhteisöllisen, kestävän ja ympäristöystävällisen elämäntavan. Keskus sijaitsee satavuotta vanhassa talossa ja tilalla eletään pitkälti omavaraistaloudessa, syödään kasvisruokaa ja tehdään töitä kuutena päivänä viikossa. Paikan rahoitus tulee lasten vanhemmilta, satunnaisilta lahjoittajilta sekä vihannesten myynnistä. Viikonloppuisin keskuksessa pidetään työpajoja ja vierailee lasten vanhempia. Peruutuksesta johtuen haussa on vapaaehtoinen noin kolmeksi kuukaudeksi 15.8. alkaen.

Vapaaehtoisen tehtäviin kuuluu tilan töihin osallistuminen: muun muassa riisi- ja kasvispellolla työskentely, vihannesten istutus, heinän niittäminen, siivouksessa ja kunnostustöissä auttaminen, halonhakkuu ja muita yhteisön yleisiä tehtäviä.

Free Kids Villagen syrjäisen sijainnin vuoksi vapaaehtoisen tulisi olla itsenäinen ja sopeutumiskykyinen. Tämän lisäksi vapaaehtoisen tulisi pitää ulkotöistä ja lasten kanssa toimimisesta, olla kiinnostunut yhteisöllisestä elämästä, ja osata ainakin hieman japania, sillä työstekijöiden englannin kielen taito on hyvin rajoitettu. Lue täältä lisää: Free Kids Village

Vapaaehtoiselle kustannetaan vakuutus, maksetaan 10000 JPY:n taskuraha/kk sekä edestakaiset matkat Tokiosta.

Lue täältä lisää vapaaehtoistyöhön hakemisesta: Hakuohjeet vapaaehtoistyöhön

Lisätietoja:

FreeKidsVillage_LeenaVikki_2011

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uusimmat vapaaehtoistyöpaikat

Vapaaehtoistyöhön El Salvadoriin?

Kiinnostaako työ lasten ja nuorten kanssa? Haluatko kokea väliamerikkalaista solidaarisuutta ja yhteistöasennetta? Consciente on San Francisco Goterassa, El Salvadorissa, sijaitseva kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on koulutuksen avulla osallistaa paikallisia lapsia ja nuoria yhteiskunnalliseen toimintaan.

Lue lisää »

Perhekoti Moldovassa etsii EVS-vapaaehtoista vuodelle 2018!

Haluatko sukeltaa moldavalaiseen arkeen, auttaa perhekodin askareissa sekä työskennellä lasten kanssa? Moldovaan etsitään 18-30 -vuotiasta vapaaehtoista, jolla on kokemusta lasten kanssa työskentelystä sekä intoa kehittää taitojaan erityislasten kanssa toimimisessa. Vapaaehtoistyöjakso alkaa tammi-helmikuussa 2018 ja kestää 10-12 kk. 

Lue lisää »

EVS-vapaaehtoiseksi erityislasten pariin Puolaan?

Kiinnostaako sinua erityislasten parissa työskenteleminen? Oletko kärsivällinen ja sopeudut hyvin uusiin olosohteisiin? Kiinnostunut opiskelemaan Puolaa? Tämä EVS-paikka täytetään heti kun sopiva vapaaehtoinen löytyy, kiinnostuneiden kannattaa siis hakea heti! 

Lue lisää »