Vapaaehtoiseksi kuntoutuskeskukseen Espanjaan?

BasidaBASIDA on kansalaisjärjestö, joka tarjoaa lääketieteellistä ja psyykkistä tukea HIV-positiivisille, huumeriippuvaisille sekä muille yhteiskunnallisesti vähäosaisessa asemassa oleville. BASIDAssa on kolme keskusta, joita kaikkia johtaa monitaitoinen vapaaehtoisista muodostuva henkilökunta. Tavoitteena on luoda toivoa ja tukea sekä vahvistaa keskuksen asukkaiden itsetuntoa. Keskukset sijaisevat Madridissa, Navajondillassa ja Ciudad Realissa.

Vapaaehtoisen tehtäviin kuuluu:

 • Auttaa keskuksen päivittäisissä askareissa
 • Henkilökohtaisen tuen antaminen asukkaille (esim. pukeminen)
 • Yhteisöllisen toiminnan kehittäminen
 • Tukea asukkaiden fyysisessä ja psyykkisessä kuntoutuksessa
 • Työpajojen järjestäminen (puutarhanhoito, liikunta, lukeminen)
 • Retkille osallistuminen

Vapaaehtoisen tulisi olla:

 • Vastuuntuntoinen ja kypsä
 • Kiinnostunut HIV/AIDS ja huumeriippuvuuteen liittyvistä ongelmista
 • Hallita espanjan perusteet ja olla motivoitunut kehittämään kielitaitoaan
 • Dynaaminen ja ihmisläheinen
 • Kunnioittava keskuksen sääntöjä kohtaan

Vapaaehtoisen toivotaan sitoutuvan vähintään kolmeksi kuukaudeksi. Vapaaehtoiselle tarjotaan ateriat ja majoitus. Majoitus on kahden hengen huoneissa ja pesutilat jaetaan muiden vapaaehtoisten kanssa. Matkat ja viisumi tulee maksaa itse. Alkoholin ja huumeiden käyttäminen keskuksessa on ehdottomasti kielletty.

Katso täältä paikan yksityiskohtainen kuvaus ja täältä lisätietoja vapaaehtoiseksi hakemisesta. Voit myös ottaa yhteyttä Meriin:

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uusimmat vapaaehtoistyöpaikat

Syksyllä leirille!

Miltä syksysi näyttää? Kiinnostaisiko sinua lähteä tutustumaan uusiin kulttuureihin ja työskentelemään yhteisen hyvän ja rauhallisemman maailman puolesta? Vaikka vilkkain leirisesonki onkin pian ohi, järjestetään syksyllä vielä monia mielenkiintoisia vapaaehtoistyöprojekteja, joille ehtii edelleen hakea.

Lue lisää »

Lähde osallistumaan erityislasten arkeen Moldovaan!

Haluatko sukeltaa moldovalaiseen arkeen, auttaa perhekodin askareissa sekä työskennellä lasten kanssa? Moldovaan etsitään 18-30 -vuotiasta vapaaehtoista, jolla on kokemusta lasten kanssa työskentelystä sekä intoa kehittää taitojaan erityislasten kanssa toimimisessa. Vapaaehtoistyöjakso alkaa syyskuussa 2018/heti kuin mahdollista ja kestää joulukuun loppuun saakka.

Lue lisää »

EVS-vapaaehtoiseksi nuorisokeskukseen Belgiaan?

De Hoge Rielen on keskus, joka tarjoaa lapsi- ja nuorisoryhmille majoitusta ja monenlaista toimintaa. Keskus sijaitsee entisessä sotilastukikohdassa, jonka rakennukset on 70-luvulla muutettu ravintolaksi sekä ryhmä- ja nukkumatiloiksi. Alueella on 17 rakennusta ja sekä telttailumahdollisuus. Alueen koko on 230 hehtaaria ja se on yksi suurimmista nuorisokeskuksista Flanderin alueella.

Lue lisää »