Vapaaehtoiseksi kuntoutuskeskukseen Espanjaan?

BasidaBASIDA on kansalaisjärjestö, joka tarjoaa lääketieteellistä ja psyykkistä tukea HIV-positiivisille, huumeriippuvaisille sekä muille yhteiskunnallisesti vähäosaisessa asemassa oleville. BASIDAssa on kolme keskusta, joita kaikkia johtaa monitaitoinen vapaaehtoisista muodostuva henkilökunta. Tavoitteena on luoda toivoa ja tukea sekä vahvistaa keskuksen asukkaiden itsetuntoa. Keskukset sijaisevat Madridissa, Navajondillassa ja Ciudad Realissa.

Vapaaehtoisen tehtäviin kuuluu:

 • Auttaa keskuksen päivittäisissä askareissa
 • Henkilökohtaisen tuen antaminen asukkaille (esim. pukeminen)
 • Yhteisöllisen toiminnan kehittäminen
 • Tukea asukkaiden fyysisessä ja psyykkisessä kuntoutuksessa
 • Työpajojen järjestäminen (puutarhanhoito, liikunta, lukeminen)
 • Retkille osallistuminen

Vapaaehtoisen tulisi olla:

 • Vastuuntuntoinen ja kypsä
 • Kiinnostunut HIV/AIDS ja huumeriippuvuuteen liittyvistä ongelmista
 • Hallita espanjan perusteet ja olla motivoitunut kehittämään kielitaitoaan
 • Dynaaminen ja ihmisläheinen
 • Kunnioittava keskuksen sääntöjä kohtaan

Vapaaehtoisen toivotaan sitoutuvan vähintään kolmeksi kuukaudeksi. Vapaaehtoiselle tarjotaan ateriat ja majoitus. Majoitus on kahden hengen huoneissa ja pesutilat jaetaan muiden vapaaehtoisten kanssa. Matkat ja viisumi tulee maksaa itse. Alkoholin ja huumeiden käyttäminen keskuksessa on ehdottomasti kielletty.

Katso täältä paikan yksityiskohtainen kuvaus ja täältä lisätietoja vapaaehtoiseksi hakemisesta. Voit myös ottaa yhteyttä Meriin:

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uusimmat vapaaehtoistyöpaikat

Vapaaehtoistyöhön El Salvadoriin?

Kiinnostaako työ lasten ja nuorten kanssa? Haluatko kokea väliamerikkalaista solidaarisuutta ja yhteistöasennetta? Consciente on San Francisco Goterassa, El Salvadorissa, sijaitseva kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on koulutuksen avulla osallistaa paikallisia lapsia ja nuoria yhteiskunnalliseen toimintaan.

Lue lisää »

Perhekoti Moldovassa etsii EVS-vapaaehtoista vuodelle 2018!

Haluatko sukeltaa moldavalaiseen arkeen, auttaa perhekodin askareissa sekä työskennellä lasten kanssa? Moldovaan etsitään 18-30 -vuotiasta vapaaehtoista, jolla on kokemusta lasten kanssa työskentelystä sekä intoa kehittää taitojaan erityislasten kanssa toimimisessa. Vapaaehtoistyöjakso alkaa tammi-helmikuussa 2018 ja kestää 10-12 kk. 

Lue lisää »

EVS-vapaaehtoiseksi erityislasten pariin Puolaan?

Kiinnostaako sinua erityislasten parissa työskenteleminen? Oletko kärsivällinen ja sopeudut hyvin uusiin olosohteisiin? Kiinnostunut opiskelemaan Puolaa? Tämä EVS-paikka täytetään heti kun sopiva vapaaehtoinen löytyy, kiinnostuneiden kannattaa siis hakea heti! 

Lue lisää »