Väkivallatonta vastarintaa Palestiinassa

Lähde Palestiinaan ottamaan osaa väkivallattomaan vastarintaan miehitystä vastaan. Länsirannalla, Beetlehemin lähellä, 27.7.-9.8. (Leirikoodi PS-PSC 3.1)

Kansan vastarinnan koordinaatiokomitea (PSCC) on puolueisiin sitoutumaton ruohonjuuritason järjestö, joka koordinoi paikallisen yhteisön väkivallatonta vastarintaa Israelin miehitystä vastaan. Keinoina ovat mielenosoitukset ja kampanjat sekä Boycott, Divestment and Sanctions -kampanjan (BDS) tukeminen. Vapaaehtoistyöleirille osallistuvien vapaaehtoisten tehtävänä on tukea PSCC:tä useiden toimintojen toteuttamisessa, kuten lasten kesäleirin järjestämisessä ja maanviljelijöiden päivittäisen työn avustamisessa. Vapaaehtoisten on mahdollista syventyä Palestiinan tilanteeseen osallistuessaan retkille, vierailuille ja keskustelutilaisuuksiin. Leirille on varattu kaksi paikkaa KVT:n vapaaehtoisille. Vapaaehtoisten tulee olla yli 22-vuotiata, itsenäisiä ja vastuuntuntoisia. Heidän tulee myös osallistua ennen lähtöänsä valmennukseen, jossa syvennytään Palestiinan ja Lähi-idän tilanteeseen sekä käydään läpi matkaan liittyviä käytännön järjestelyjä.

Lue täältä leirin yksityiskohtainen kuvaus ja täältä lisätietoa Popular Struggle Coordination Committeesta tai ota yhteyttä

Hakuprosessiin liittyvää lisätietoa saa täältä tai osoitteesta

Palestiina_kuva

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *