Useita paikkoja EVS-vapaaehtoisille Portugalissa!

bannervoluntariado1_PortugalPortugalissa on avoinna kuusi erilaista paikkaa EVS-vapaaehtoisille!

Vapaaehtoisjakso alkaa 1. syyskuuta 2015 ja päättyy 31. elokuuta 2016. Vapaaehtoisen toivotaan olevan oma-aloitteinen, hyvä tiimityöskentelijä sekä osaavan englantia. Portugalin tai muiden romaalisten kielten taito on suuri plussa, mutta ei välttämättömyys. Kaikki avoinna olevat paikat sijaitsevat syrjäseuduilla pienissä kylissä, joten vapaaehtoisen tulisi myös sopeutua rauhalliseen elämäntyyliin.

Vapaaehtoiset toimivat mm.

  • Kulttuurintuotannon parissa järjestäen näyttelyitä, konsertteja ja teatteriesityksiä
  • Urheiluseurassa hallinnollisissa tehtävissä
  • Järjestämässä liikuntaan liittyviä työpajoja
  • Lasten ja nuorten parissa musiikkitoiminnassa
  • Kirjastoalan tehtävissä
  • Syrjäseudulla lasten vapaa-ajankerhon parissa
  • Vanhusten ja kehitysvammaisten parissa

EVS-vapaaehtoisen tulee olla 18-30 -vuotias. Vapaaehtoiselle kustannetaan matkat (90%), majoitus, ruoka, vakuutus, kielikurssi sekä maksetaan pieni kuukausittainen taskuraha. Lue Cimon sivuilta lisätietoa Eurooppalainen vapaaehtoispalvelu EVS -ohjelmasta.

Hakijoiden tulee lähettää kuvallinen CV  ja englannin- tai portugalinkielinen motivaatiokirje 26.2. klo 14.00 mennessä osoitteeseen

Katso seuraavasta linkistä paikkojen yksityiskohtaiset kuvaukset: Portugalin_EVS_kuvaukset

EVSportugal_kuva

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uusimmat vapaaehtoistyöpaikat

Syksyllä leirille!

Miltä syksysi näyttää? Kiinnostaisiko sinua lähteä tutustumaan uusiin kulttuureihin ja työskentelemään yhteisen hyvän ja rauhallisemman maailman puolesta? Vaikka vilkkain leirisesonki onkin pian ohi, järjestetään syksyllä vielä monia mielenkiintoisia vapaaehtoistyöprojekteja, joille ehtii edelleen hakea.

Lue lisää »

Lähde osallistumaan erityislasten arkeen Moldovaan!

Haluatko sukeltaa moldovalaiseen arkeen, auttaa perhekodin askareissa sekä työskennellä lasten kanssa? Moldovaan etsitään 18-30 -vuotiasta vapaaehtoista, jolla on kokemusta lasten kanssa työskentelystä sekä intoa kehittää taitojaan erityislasten kanssa toimimisessa. Vapaaehtoistyöjakso alkaa syyskuussa 2018/heti kuin mahdollista ja kestää joulukuun loppuun saakka.

Lue lisää »

EVS-vapaaehtoiseksi nuorisokeskukseen Belgiaan?

De Hoge Rielen on keskus, joka tarjoaa lapsi- ja nuorisoryhmille majoitusta ja monenlaista toimintaa. Keskus sijaitsee entisessä sotilastukikohdassa, jonka rakennukset on 70-luvulla muutettu ravintolaksi sekä ryhmä- ja nukkumatiloiksi. Alueella on 17 rakennusta ja sekä telttailumahdollisuus. Alueen koko on 230 hehtaaria ja se on yksi suurimmista nuorisokeskuksista Flanderin alueella.

Lue lisää »