Useita paikkoja EVS-vapaaehtoisille Portugalissa!

bannervoluntariado1_PortugalPortugalissa on avoinna kuusi erilaista paikkaa EVS-vapaaehtoisille!

Vapaaehtoisjakso alkaa 1. syyskuuta 2015 ja päättyy 31. elokuuta 2016. Vapaaehtoisen toivotaan olevan oma-aloitteinen, hyvä tiimityöskentelijä sekä osaavan englantia. Portugalin tai muiden romaalisten kielten taito on suuri plussa, mutta ei välttämättömyys. Kaikki avoinna olevat paikat sijaitsevat syrjäseuduilla pienissä kylissä, joten vapaaehtoisen tulisi myös sopeutua rauhalliseen elämäntyyliin.

Vapaaehtoiset toimivat mm.

  • Kulttuurintuotannon parissa järjestäen näyttelyitä, konsertteja ja teatteriesityksiä
  • Urheiluseurassa hallinnollisissa tehtävissä
  • Järjestämässä liikuntaan liittyviä työpajoja
  • Lasten ja nuorten parissa musiikkitoiminnassa
  • Kirjastoalan tehtävissä
  • Syrjäseudulla lasten vapaa-ajankerhon parissa
  • Vanhusten ja kehitysvammaisten parissa

EVS-vapaaehtoisen tulee olla 18-30 -vuotias. Vapaaehtoiselle kustannetaan matkat (90%), majoitus, ruoka, vakuutus, kielikurssi sekä maksetaan pieni kuukausittainen taskuraha. Lue Cimon sivuilta lisätietoa Eurooppalainen vapaaehtoispalvelu EVS -ohjelmasta.

Hakijoiden tulee lähettää kuvallinen CV  ja englannin- tai portugalinkielinen motivaatiokirje 26.2. klo 14.00 mennessä osoitteeseen

Katso seuraavasta linkistä paikkojen yksityiskohtaiset kuvaukset: Portugalin_EVS_kuvaukset

EVSportugal_kuva

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uusimmat vapaaehtoistyöpaikat

Volunteering vs Violence -opintoleiri Roomassa

Kiinnostaako sinua oppia kuinka kansainvälinen vapaaehtoistyö on vaikuttanut Italian antifasistiseen toimintaan ja rauhanliikkeeseen? Millainen rooli kaupunkitiloilla on ollut tässä kehityksessä? Kuinka vapaaehtoistyöllä voi edistää yhteiskunnallista dialogia ja vakautta?

Lue lisää »

EVS-vapaaehtoiseksi nuorisokeskukseen Belgiaan?

De Hoge Rielen on keskus, joka tarjoaa lapsi- ja nuorisoryhmille majoitusta ja monenlaista toimintaa. Keskus sijaitsee entisessä sotilastukikohdassa, jonka rakennukset on 70-luvulla muutettu ravintolaksi sekä ryhmä- ja nukkumatiloiksi. Alueella on 17 rakennusta ja sekä telttailumahdollisuus. Alueen koko on 230 hehtaaria ja se on yksi suurimmista nuorisokeskuksista Flanderin alueella.

Lue lisää »

Luovaa toimintaa ja luontoelämyksiä Sveitsissä

Kiinnostaako sinua taide, lasten ja nuorten kanssa toimiminen sekä kansainvälisessä yhteisössä työskenteleminen? Entäpä ekologinen elämäntapa, permakulttuuri ja yhteisöllinen asuminen? Tässä on sinulle elämäsi tilaisuus kartuttaa kansainvälistä työkokemusta ja tehdä EU-tuettua vapaaehtoistyötä mielenkiintoisten tehtävien parissa! 

Lue lisää »