Useita paikkoja EVS-vapaaehtoisille Portugalissa!

bannervoluntariado1_PortugalPortugalissa on avoinna kuusi erilaista paikkaa EVS-vapaaehtoisille!

Vapaaehtoisjakso alkaa 1. syyskuuta 2015 ja päättyy 31. elokuuta 2016. Vapaaehtoisen toivotaan olevan oma-aloitteinen, hyvä tiimityöskentelijä sekä osaavan englantia. Portugalin tai muiden romaalisten kielten taito on suuri plussa, mutta ei välttämättömyys. Kaikki avoinna olevat paikat sijaitsevat syrjäseuduilla pienissä kylissä, joten vapaaehtoisen tulisi myös sopeutua rauhalliseen elämäntyyliin.

Vapaaehtoiset toimivat mm.

  • Kulttuurintuotannon parissa järjestäen näyttelyitä, konsertteja ja teatteriesityksiä
  • Urheiluseurassa hallinnollisissa tehtävissä
  • Järjestämässä liikuntaan liittyviä työpajoja
  • Lasten ja nuorten parissa musiikkitoiminnassa
  • Kirjastoalan tehtävissä
  • Syrjäseudulla lasten vapaa-ajankerhon parissa
  • Vanhusten ja kehitysvammaisten parissa

EVS-vapaaehtoisen tulee olla 18-30 -vuotias. Vapaaehtoiselle kustannetaan matkat (90%), majoitus, ruoka, vakuutus, kielikurssi sekä maksetaan pieni kuukausittainen taskuraha. Lue Cimon sivuilta lisätietoa Eurooppalainen vapaaehtoispalvelu EVS -ohjelmasta.

Hakijoiden tulee lähettää kuvallinen CV  ja englannin- tai portugalinkielinen motivaatiokirje 26.2. klo 14.00 mennessä osoitteeseen

Katso seuraavasta linkistä paikkojen yksityiskohtaiset kuvaukset: Portugalin_EVS_kuvaukset

EVSportugal_kuva

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uusimmat vapaaehtoistyöpaikat

Vapaaehtoistyöhön El Salvadoriin?

Kiinnostaako työ lasten ja nuorten kanssa? Haluatko kokea väliamerikkalaista solidaarisuutta ja yhteistöasennetta? Consciente on San Francisco Goterassa, El Salvadorissa, sijaitseva kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on koulutuksen avulla osallistaa paikallisia lapsia ja nuoria yhteiskunnalliseen toimintaan.

Lue lisää »

Perhekoti Moldovassa etsii EVS-vapaaehtoista vuodelle 2018!

Haluatko sukeltaa moldavalaiseen arkeen, auttaa perhekodin askareissa sekä työskennellä lasten kanssa? Moldovaan etsitään 18-30 -vuotiasta vapaaehtoista, jolla on kokemusta lasten kanssa työskentelystä sekä intoa kehittää taitojaan erityislasten kanssa toimimisessa. Vapaaehtoistyöjakso alkaa tammi-helmikuussa 2018 ja kestää 10-12 kk. 

Lue lisää »

EVS-vapaaehtoiseksi erityislasten pariin Puolaan?

Kiinnostaako sinua erityislasten parissa työskenteleminen? Oletko kärsivällinen ja sopeudut hyvin uusiin olosohteisiin? Kiinnostunut opiskelemaan Puolaa? Tämä EVS-paikka täytetään heti kun sopiva vapaaehtoinen löytyy, kiinnostuneiden kannattaa siis hakea heti! 

Lue lisää »