Ukrainassa seminaari kulttuurienvälisestä viestinnästä

Global Education InitiativeUkrainassa järjestetään ”Intercultural, in a nutshell” -seminaari 6.-12. huhtikuuta. Sinne on vielä 3 vapaata paikkaa, jotka ovat avoinna EU:n kansalaisille.

Seminaarissa käsitellään kultturienvälistä oppimista, kansainvälisten ryhmien toimintaa, mahdollisia konfliktitilanteita, ryhmädynamiikkaa ja kuinka tehdä kultturienvälisestä oppimisesta kiinnostavampaa ja monipuolisempaa.  Seminaarin aihe liittyy tiiviisti vapaaehtoistyöleireihin ja sopii siis erinomaisesti esimerkiksi tuleville leirinvetäjille.

Seminaari järjestetään yhteistyössä kattojärjestömme Service Civil Internationalin kansainvälisen sihteeristön ja SVIT-Ukrainan kanssa.  Rahoitus tulee EU:n Youth in Action -ohjelman kautta.

Osallistujiksi haetaan: aktiivisia vapaaehtoisia, leirinvetäjiä ja henkilöitä, joilla on kokemusta kansainvälisestä vapaaehtoisvaihdosta ja ryhmien vetämisestä.

Seminaarin kielenä on englanti.

Osallistumismaksu suomen kansalaisilta on 35 euroa ja matkoista korvataan 70%.

Lataa hakulomake täältä. Hakemukset lähetettävä KVT:n toimistolle osoitteeseen: . Lisätietoja seminaarin Facebook-sivuilta tai KVT:n toimistolta.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

 

 

 

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *