Tule KVT:n leirinvetäjäksi!

KVT etsiii leirinvetäjiä kesälle 2013

Kiinnostaako sinua yhteistoiminta kansainvälisessä porukassa? Haluatko tehdä käytännöllistä vapaaehtoistyötä Suomen suvessa? Haluatko ohjauskokemusta ja monenmaalaisia uusia ystäviä?

emmille 1

Kansainvälinen vapaaehtoistyö ry etsii leirinvetäjiä ensi kesän kansainvälisille vapaaehtoisleireille Suomessa. Leireille tehdään käytännöllistä työtä yhdessä eri maista tulevan vapaaehtoisporukan kanssa. Leiriläiset ovat yleensä nuoria aikuisia, mutta kaikenikäiset ovat tervetulleita leirille. Yleensä leirille osallistuu kuudesta kahteentoista vapaaehtoista, ja leirinvetäjiä on jokaisella leirillä kaksi.

Leirinvetäjän tehtäviin kuuluu yhteydenpito leiriläisten ja leiriä järjestävän tahon kanssa ennen leiriä,  leirin aikana yhteishengen luominen leiriporukkaan, vapaa-ajanohjelmasta vastaaminen ja yleinen käytännön asioiden koordinointi, sekä mahdollisesti tulkkaaminen, mikäli leiri-isännän työnohjaaja ei puhu englantia. Leirinvetäjä ei ole työnohjaaja, ja osallistuu yhteiseen työntekoon vapaaehtoisena muiden joukossa.

Leirinvetäjiltä edellytettään reipasta asennetta, motivaatiota ja kiinnostusta leirinvetäjänä toimimiseen, sekä jonkinlaista englanninkielen taitoa. Kokemus KVT:n toiminnasta ja kansainvälisestä vapaaehtoistyöstä on suotavaa, mutta ei pakollista.

Leirinvetäjille järjestetään valmennus, johon osallistumista toivotaan, mikäli aikaisempaa kokemusta leirinvetämisestä ei ole. Valmennuspäivämäärät ovat 27.-28.4 ja 9.6, joista voi valita itselleen paremmin sopivan. Jos et pääse kumpaankaan valmennukseen, järjestetään valmentaminen muulla tavalla.

Leirinvetämisestä ei makseta palkkaa, mutta matkakulut leirille ja valmennukseen korvataan KVT:n jäsenille. Alan opiskelijat voivat usein suorittaa leirinvetämisen osana opintojaan.

Katso lista kesän leireistä täältä

Jos haluat leirinvetäjäksi, ota yhteyttä KVT:n toimistoon osoitteessa

Kerro

– Nimi ja yhteystiedot (sähköposti, puhelin)

– Asuinpaikkakunta

– Ikä

– Miksi haluat leirinvetäjäksi KVT:n leirille

– Mahdollinen kokemus, joka on mielestäsi hyödyllistä leirinvetämisen kannalta

– Mille leirille haluaisit vetäjäksi

– Kumpaan valmennukseen haluat osallistua

 

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *