Tammikuussa vapaaehtoisyöhön Peruun?

Haluatko lähteä vapaaehtoiseksi Peruun ja osallistua paikallisen yhteisön elämään Huaycánin kaupungissa Liman esikaupunkialueella? Järjestöön etsitään nyt vapaaehtoista avustamaan nuorisotoiminnassa sekä vapaaehtoisia opettamaan shakkia ja joogaa. Kaikkiin näihin hommiin on mahdollisuus yhdistää muita tehtäviä hakijoiden kiinnostuksen mukaan!

Yhteistyöjärjestömme Light and Leadership Initiative toimii Limasta 16 km itään sijaitsevassa Huaycánin kaupungissa ja työskentelee köyhyysrajan alapuolella elävien perulaisten perheiden kanssa luodakseen heille laadukkaita oppimismahdollisuuksia. Opetusta tarjotaan erityisesti lapsille ja naisille sekä nuorille. Lapsille ja nuorille suunnattu opetus on virallista opetusta täydentävää, eli yleensä koulunjälkeistä ilta- ja viikonloppuopetusta tai läksykerhojen ohjaamista.

Nuorisotoiminnan vapaaehtoinen

Huaycániin etsitään tammikuusta 2018 lähtien nuorisotoiminnan vapaaehtoista, jonka tulisi sitoutua vapaaehtoistyöhön vähintään 10 viikoksi.

Järjestön nuorisokeskus on perustettu vuonna 2015, toimintaan osallistuvat nuoret ovat 13-17 vuotiaita. Voit katsoa tästä videosta lisätietoja keskuksen toiminnasta.

Vapaaehtoisen tehtäviin kuuluu:

  • Työskennellä nuorisokeskuksen vastaanotossa (hallinnoida kävijätietoja, hoitaa kirjojen lainausta ym.)
  • Viettää aikaa nuorten kanssa, keskustella heidän kanssaan englanniksi/espanjaksi
  • Koordinoida ja suunnitella tapahtumia ja työpajoja (pidetään lauantaisin)
  • Avustaa nuorisotoiminnan koordinaattoria päivittäisissä tehtävissä
  • Ideoida toimintaa, aktivoida paikallisia ja kansainvälisiä vapaaehtoisia osallistumaan sekä keskuksen yleistä koordinointia
  • Osallistua viikkopalavereihin

Tämä paikka sopii sinulle jos puhut kohtuullisesti espanjaa, olet järjestelmällinen ja itsenäinen.

Shakki, englanti, matematiikka, lukeminen, kirjastotoiminta, jooga, musiikki ja liikunta

Järjestöön etsitään myös shakin ja joogan opettajia tammikuusta lähtien sekä englannin opettajia maaliskuusta lähtien.  Näitä voi yhdistellä musiikin (piano, kitara), matematiikan, lukemisen ja kirjastotoiminnan ja liikunnan opetukseen järjestön tarpeen ja vapaaehtoisen kiinnostuksen mukaan. Vapaaehtoisten odotetaan sitoutuvan vähintään 4 viikoksi. Espanjan kielen taito on suuri plussa, mutta ei välttämättömyys.

Kulut ja käytännön järjestelyt:

Kuukausimaksu on vapaaehtoisjakson pituudesta riippuen 320-380 dollaria (maksu suoritetaan kaikilta kuukausilta yhtenä summana ennen vapaaehtoistyöjakson aloittamista ja on sitä pienempi mitä pidempi on vapaaehtoistyöjakson pituus). Maksuun kuuluu täysihoito (majoitus jaetussa huoneessa sekä kolme päivittäistä ateriaa), pullovesi, lämmin suihku ja internet sekä haku lentokeltältä ja perehdytys. Vapaaehtoisten tulee maksaa KVT:lle 270 euron välitysmaksu sekä KVT:n jäsenmaksu.

Lue täältä lisää vapaaehtoiseksi hakemisesta.

Lisätietoja saa Meriltä KVT:n toimistosta osoitteesta: 

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uusimmat vapaaehtoistyöpaikat

Haluatko kokea thaimaalaisen yhteisöllisyyden?

Haluatko osallistua paikallisen kalastajayhteisön elämään, taidefestivaalin järjestämiseen, opettaa englantia tai kehittää ympäristöystävällistä maanviljelyä? Thaimaassa on useita mielenkiintoisia vapaaehtoistyöpaikkoja, joiden erityispiirteenä on vapaaehtoisen osallisuus maaseudulla sijaitsevien paikallisyhteisöjen arkeen.

Lue lisää »

Perhekoti Moldovassa etsii EVS-vapaaehtoista vuodelle 2018!

Haluatko sukeltaa moldavalaiseen arkeen, auttaa perhekodin askareissa sekä työskennellä lasten kanssa? Moldovaan etsitään 18-30 -vuotiasta vapaaehtoista, jolla on kokemusta lasten kanssa työskentelystä sekä intoa kehittää taitojaan erityislasten kanssa toimimisessa. Vapaaehtoistyöjakso alkaa tammi-helmikuussa 2018 ja kestää 10-12 kk. 

Lue lisää »

Nuorisotoiminnan koordinaattoriksi Peruun? Ei ohjelmamaksua!

Haluatko lähteä vapaaehtoiseksi Peruun ja osallistua paikallisen yhteisön elämään Huaycánin kaupungissa Liman esikaupunkialueella? Huaycániin etsitään nyt nuorisotoiminnan koordinaattoria 14.3–15.9.2018 väliseksi ajaksi. Vapaaehtoiselle tarjotaan täysihoito. Sopii hyvin myös harjoittelupaikaksi!

Lue lisää »