Tammikuussa vapaaehtoisyöhön Peruun?

Haluatko lähteä vapaaehtoiseksi Peruun ja osallistua paikallisen yhteisön elämään Huaycánin kaupungissa Liman esikaupunkialueella? Järjestöön etsitään nyt vapaaehtoista avustamaan nuorisotoiminnassa sekä vapaaehtoisia opettamaan shakkia ja joogaa. Kaikkiin näihin hommiin on mahdollisuus yhdistää muita tehtäviä hakijoiden kiinnostuksen mukaan!

Yhteistyöjärjestömme Light and Leadership Initiative toimii Limasta 16 km itään sijaitsevassa Huaycánin kaupungissa ja työskentelee köyhyysrajan alapuolella elävien perulaisten perheiden kanssa luodakseen heille laadukkaita oppimismahdollisuuksia. Opetusta tarjotaan erityisesti lapsille ja naisille sekä nuorille. Lapsille ja nuorille suunnattu opetus on virallista opetusta täydentävää, eli yleensä koulunjälkeistä ilta- ja viikonloppuopetusta tai läksykerhojen ohjaamista.

Nuorisotoiminnan vapaaehtoinen

Huaycániin etsitään tammikuusta 2018 lähtien nuorisotoiminnan vapaaehtoista, jonka tulisi sitoutua vapaaehtoistyöhön vähintään 10 viikoksi.

Järjestön nuorisokeskus on perustettu vuonna 2015, toimintaan osallistuvat nuoret ovat 13-17 vuotiaita. Voit katsoa tästä videosta lisätietoja keskuksen toiminnasta.

Vapaaehtoisen tehtäviin kuuluu:

  • Työskennellä nuorisokeskuksen vastaanotossa (hallinnoida kävijätietoja, hoitaa kirjojen lainausta ym.)
  • Viettää aikaa nuorten kanssa, keskustella heidän kanssaan englanniksi/espanjaksi
  • Koordinoida ja suunnitella tapahtumia ja työpajoja (pidetään lauantaisin)
  • Avustaa nuorisotoiminnan koordinaattoria päivittäisissä tehtävissä
  • Ideoida toimintaa, aktivoida paikallisia ja kansainvälisiä vapaaehtoisia osallistumaan sekä keskuksen yleistä koordinointia
  • Osallistua viikkopalavereihin

Tämä paikka sopii sinulle jos puhut kohtuullisesti espanjaa, olet järjestelmällinen ja itsenäinen.

Shakki, englanti, matematiikka, lukeminen, kirjastotoiminta, jooga, musiikki ja liikunta

Järjestöön etsitään myös shakin ja joogan opettajia tammikuusta lähtien sekä englannin opettajia maaliskuusta lähtien.  Näitä voi yhdistellä musiikin (piano, kitara), matematiikan, lukemisen ja kirjastotoiminnan ja liikunnan opetukseen järjestön tarpeen ja vapaaehtoisen kiinnostuksen mukaan. Vapaaehtoisten odotetaan sitoutuvan vähintään 4 viikoksi. Espanjan kielen taito on suuri plussa, mutta ei välttämättömyys.

Kulut ja käytännön järjestelyt:

Kuukausimaksu on vapaaehtoisjakson pituudesta riippuen 320-380 dollaria (maksu suoritetaan kaikilta kuukausilta yhtenä summana ennen vapaaehtoistyöjakson aloittamista ja on sitä pienempi mitä pidempi on vapaaehtoistyöjakson pituus). Maksuun kuuluu täysihoito (majoitus jaetussa huoneessa sekä kolme päivittäistä ateriaa), pullovesi, lämmin suihku ja internet sekä haku lentokeltältä ja perehdytys. Vapaaehtoisten tulee maksaa KVT:lle 270 euron välitysmaksu sekä KVT:n jäsenmaksu.

Lue täältä lisää vapaaehtoiseksi hakemisesta.

Lisätietoja saa Meriltä KVT:n toimistosta osoitteesta: 

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uusimmat vapaaehtoistyöpaikat

Syksyllä leirille!

Miltä syksysi näyttää? Kiinnostaisiko sinua lähteä tutustumaan uusiin kulttuureihin ja työskentelemään yhteisen hyvän ja rauhallisemman maailman puolesta? Vaikka vilkkain leirisesonki onkin pian ohi, järjestetään syksyllä vielä monia mielenkiintoisia vapaaehtoistyöprojekteja, joille ehtii edelleen hakea.

Lue lisää »

Lähde osallistumaan erityislasten arkeen Moldovaan!

Haluatko sukeltaa moldovalaiseen arkeen, auttaa perhekodin askareissa sekä työskennellä lasten kanssa? Moldovaan etsitään 18-30 -vuotiasta vapaaehtoista, jolla on kokemusta lasten kanssa työskentelystä sekä intoa kehittää taitojaan erityislasten kanssa toimimisessa. Vapaaehtoistyöjakso alkaa syyskuussa 2018/heti kuin mahdollista ja kestää joulukuun loppuun saakka.

Lue lisää »

EVS-vapaaehtoiseksi nuorisokeskukseen Belgiaan?

De Hoge Rielen on keskus, joka tarjoaa lapsi- ja nuorisoryhmille majoitusta ja monenlaista toimintaa. Keskus sijaitsee entisessä sotilastukikohdassa, jonka rakennukset on 70-luvulla muutettu ravintolaksi sekä ryhmä- ja nukkumatiloiksi. Alueella on 17 rakennusta ja sekä telttailumahdollisuus. Alueen koko on 230 hehtaaria ja se on yksi suurimmista nuorisokeskuksista Flanderin alueella.

Lue lisää »