Pohjois-Irlantiin vuodeksi?

Glebe House -keskus etsii vapaaehtoista vuodeksi Strangfordiin Pohjois-Irlantiin lokakuusta 2015 alkaen! Oiva tilaisuus sinulle joka haluat oppia Pohjois-Irlannin yhteiskunnan nykytilanteesta, poliittisesta historiasta sekä rauhantyöstä alueella.

Ajankohta: 12 kk, lokakuu 2015 – syyskuu 2016

Glebe House – Harmony Community Trust on säätiö, joka on jo 40 vuoden ajan tarjonnut idyllisen 16 aarin tilansa ryhmien käyttöön, erityisesti lapsien, nuorten ja heikommassa olevien aikuisten jotka tulevat edelleen voimakkaasti segregoituneilta alueilta ympäri Pohjois-Irlantia. Tila sijaitsee pienen Strangfordin kylän lähellä Pohjois-Irlannin itärannikolla. Glebe housessa eritaustaiset ja erilaisista yhteisöistä tulevat ihmiset voivat rentoutua, tehdä retkiä, osallistua työpajoihin ja tapahtumiin yhdessä tasaveroisina ja erilaisuuksia kunnioittaen.

Vapaaehtoinen pääsee osallistumaan kaikkeen Glebe housen toimintaan, mm. auttamaan seminaarien, tapahtumien, työpajojen ja retkien järjestelyissä sekä osallistumaan tilan ylläpitoon laittamalla ruokaa, auttamalla siivouksessa, puutarhan ja aasien hoitamisessa.

Vapaaehtoista etsitään ajalle 1.10.2015-30.9.2016. Myös lyhyempi ajanjakso on mahdollinen. Vapaaehtoisilta toivotaan motivaatiota uuden oppimista ja kyseisiä tehtäviä kohtaan, hyvää englannin kielen taitoa sekä paineensietokykyä välillä hektisessäkin työympäristössä.

Lähtijän on kustannettava matkat Pohjois-Irlantiin ja KVT:n välitys- ja jäsenmaksu. Glebe house tarjoaa vakuutuksen, ruuan sekä majoituksen vapaaehtoisjaksolle tilan päärakennuksessa. Lisäksi vapaaehtoinen saa 25 puntaa per viikko taskurahaa omaan käyttöönsä.

Kiinnostuitko? Kysymykset ja hakemukset (englanninkielinen CV ja motivaatiokirje) tulee lähettää 27.8. mennessä KVT:n toimistoon osoitteeseen:

Projektin kuvaus

JenniKemppainen_GlebeHouse2014-2

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *