Pikahaku: kaksi EVS-vapaaehtoista Irlantiin

Millaiselta näyttää leirikesä Irlannissa? Entäpä nuorisojärjestökenttä ja kansainvälinen vapaaehtoistoiminta? Nyt on aika ottaa selvää – Dublinissa on kaksi EVS-paikkaa haussa!

Sisarjärjestömme Voluntary Service International (VSI) etsii kahta EVS-vapaaehtoista aloittamaan toimistollaan Dublinissa huhti- ja toukokuussa.

Communications and Marketing Officer osallistuu vapaaehtoismahdollisuuksista tiedottamiseen, vapaaehtoisten rekrytointiin, yhteistyön ylläpitämiseen irlantilaisiin nuorisojärjestöihin ja yliopistoihin, sosiaalisen median ja nettisivujen ylläpitoon sekä uusien markkkinointimateriaalien kehittämiseen. Vapaaehtoisjakso on vuoden mittainen huhtikuusta 2018 alkaen.

Placement Officerin toimenkuvaan kuuluu Irlannin vapaaehtoistyöleireille ja ulkomaille hakevien vapaaehtoisten koordinointi, Irlannin leirien järjestämisessä avustaminen ja yhteydenpito leiri-isäntien kanssa. Vapaaehtoisen toivotaan aloittavan toukokuun alussa ja jatkavan vuoden loppuun (8 kk).

Mikä EVS? EVS-vapaaehtoisen tulisi olla 18-30 -vuotias. Vapaaehtoiselle kustannetaan matkat, majoitus, ruoka, vakuutus sekä maksetaan pieni taskuraha. Majoituksena on oma huone kimppakämpässä. Vapaaehtoinen osallistuu jaksonsa pituudesta riippuen 1-2 kansalliseen koulutukseen EVS-jaksonsa aikana. Lue lisää Opetushallituksen sivuilta.

Hakukriteerit:

  • Olen 18-30 vuotias ja pystyn sitoutumaan sovituksi ajaksi
  • Osaan hyvin englantia, hallitsen tietokoneen käytön
  • Olen vastuullinen ja aloitekykyinen
  • Olen joustava ja työskentelen hyvin ryhmässä erilaisten ihmisten kanssa
  • Olen motivoitunut oppimaan uutta ja avoin uusille asioille

Haku:

Lähetä englanninkielinen hakemus (lomakkeen saa kummankin haun kohdalla olevasta linkistä) MAHDOLLISIMMAN PIAN tai viimeistään 15.2. klo 15.00 mennessä osoitteeseen:

Maksathan hakiessasi myös KVT:n jäsenmaksun.

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uusimmat vapaaehtoistyöpaikat

Lähde vapaaehtoistyöhön Yhdysvaltoihin!

Vuosi Stanton Homessa on ollut elämää mullistava kokemus. Tuntuu, että joka päivä olen oppinut uutta itsestäni tai elämästä. Kiitos kuuluu kaikille täällä tapaamilleni ihmisille sekä erityisesti Stanton Homen mahtaville asukkaille, saksalaiselle ja brasilialaiselle ”siskolleni” sekä amerikkalaiselle ”house mumille”. Löysin valtameren takaa toisen perheen sitä lainkaan odottamatta.

Lue lisää »

Lähde EVS-vapaaehtoiseksi sirkukseen Sveitsiin!

Tykkäätkö lasten ja nuorten kanssa touhuamisesta sekä uusien paikkojen näkemisestä? Oletko luova, musikaalinen tai draaman harrastaja? Viihdytkö hyvin yksinkertaisissakin olosuhteissa? Sveitsiin etsitään vapaaehtoista kiertävään sirkukseen. Työ on fyysisesti raskasta ja siksi paikkaan toivotaan ensisijaisesti hakemuksia miehiltä.  

Lue lisää »

Vapaaehtoiseksi Peruun? Englantia, taidetta, shakkia ja paljon muuta!

Haluatko lähteä vapaaehtoiseksi Peruun ja osallistua paikallisen yhteisön elämään Huaycánin kaupungissa Liman esikaupunkialueella? Järjestöön etsitään nyt vapaaehtoisia englannin, taideaineiden ja shakin opettajia sekä avustajaa kirjastotoimintaan. Kaikkiin näihin hommiin on mahdollisuus yhdistää muita tehtäviä hakijoiden kiinnostuksen mukaan!

Lue lisää »