Pikahaku: kaksi EVS-vapaaehtoista Irlantiin

Millaiselta näyttää leirikesä Irlannissa? Entäpä nuorisojärjestökenttä ja kansainvälinen vapaaehtoistoiminta? Nyt on aika ottaa selvää – Dublinissa on kaksi EVS-paikkaa haussa!

Sisarjärjestömme Voluntary Service International (VSI) etsii kahta EVS-vapaaehtoista aloittamaan toimistollaan Dublinissa huhti- ja toukokuussa.

Communications and Marketing Officer osallistuu vapaaehtoismahdollisuuksista tiedottamiseen, vapaaehtoisten rekrytointiin, yhteistyön ylläpitämiseen irlantilaisiin nuorisojärjestöihin ja yliopistoihin, sosiaalisen median ja nettisivujen ylläpitoon sekä uusien markkkinointimateriaalien kehittämiseen. Vapaaehtoisjakso on vuoden mittainen huhtikuusta 2018 alkaen.

Placement Officerin toimenkuvaan kuuluu Irlannin vapaaehtoistyöleireille ja ulkomaille hakevien vapaaehtoisten koordinointi, Irlannin leirien järjestämisessä avustaminen ja yhteydenpito leiri-isäntien kanssa. Vapaaehtoisen toivotaan aloittavan toukokuun alussa ja jatkavan vuoden loppuun (8 kk).

Mikä EVS? EVS-vapaaehtoisen tulisi olla 18-30 -vuotias. Vapaaehtoiselle kustannetaan matkat, majoitus, ruoka, vakuutus sekä maksetaan pieni taskuraha. Majoituksena on oma huone kimppakämpässä. Vapaaehtoinen osallistuu jaksonsa pituudesta riippuen 1-2 kansalliseen koulutukseen EVS-jaksonsa aikana. Lue lisää Opetushallituksen sivuilta.

Hakukriteerit:

  • Olen 18-30 vuotias ja pystyn sitoutumaan sovituksi ajaksi
  • Osaan hyvin englantia, hallitsen tietokoneen käytön
  • Olen vastuullinen ja aloitekykyinen
  • Olen joustava ja työskentelen hyvin ryhmässä erilaisten ihmisten kanssa
  • Olen motivoitunut oppimaan uutta ja avoin uusille asioille

Haku:

Lähetä englanninkielinen hakemus (lomakkeen saa kummankin haun kohdalla olevasta linkistä) MAHDOLLISIMMAN PIAN tai viimeistään 15.2. klo 15.00 mennessä osoitteeseen:

Maksathan hakiessasi myös KVT:n jäsenmaksun.

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uusimmat vapaaehtoistyöpaikat

Haluatko kokea thaimaalaisen yhteisöllisyyden?

Haluatko osallistua paikallisen kalastajayhteisön elämään, taidefestivaalin järjestämiseen, opettaa englantia tai kehittää ympäristöystävällistä maanviljelyä? Thaimaassa on useita mielenkiintoisia vapaaehtoistyöpaikkoja, joiden erityispiirteenä on vapaaehtoisen osallisuus maaseudulla sijaitsevien paikallisyhteisöjen arkeen.

Lue lisää »

Perhekoti Moldovassa etsii EVS-vapaaehtoista vuodelle 2018!

Haluatko sukeltaa moldavalaiseen arkeen, auttaa perhekodin askareissa sekä työskennellä lasten kanssa? Moldovaan etsitään 18-30 -vuotiasta vapaaehtoista, jolla on kokemusta lasten kanssa työskentelystä sekä intoa kehittää taitojaan erityislasten kanssa toimimisessa. Vapaaehtoistyöjakso alkaa tammi-helmikuussa 2018 ja kestää 10-12 kk. 

Lue lisää »

Nuorisotoiminnan koordinaattoriksi Peruun? Ei ohjelmamaksua!

Haluatko lähteä vapaaehtoiseksi Peruun ja osallistua paikallisen yhteisön elämään Huaycánin kaupungissa Liman esikaupunkialueella? Huaycániin etsitään nyt nuorisotoiminnan koordinaattoria 14.3–15.9.2018 väliseksi ajaksi. Vapaaehtoiselle tarjotaan täysihoito. Sopii hyvin myös harjoittelupaikaksi!

Lue lisää »