Pikahaku: kaksi EVS-vapaaehtoista Irlantiin

Millaiselta näyttää leirikesä Irlannissa? Entäpä nuorisojärjestökenttä ja kansainvälinen vapaaehtoistoiminta? Nyt on aika ottaa selvää – Dublinissa on kaksi EVS-paikkaa haussa!

Sisarjärjestömme Voluntary Service International (VSI) etsii kahta EVS-vapaaehtoista aloittamaan toimistollaan Dublinissa huhti- ja toukokuussa.

Communications and Marketing Officer osallistuu vapaaehtoismahdollisuuksista tiedottamiseen, vapaaehtoisten rekrytointiin, yhteistyön ylläpitämiseen irlantilaisiin nuorisojärjestöihin ja yliopistoihin, sosiaalisen median ja nettisivujen ylläpitoon sekä uusien markkkinointimateriaalien kehittämiseen. Vapaaehtoisjakso on vuoden mittainen huhtikuusta 2018 alkaen.

Placement Officerin toimenkuvaan kuuluu Irlannin vapaaehtoistyöleireille ja ulkomaille hakevien vapaaehtoisten koordinointi, Irlannin leirien järjestämisessä avustaminen ja yhteydenpito leiri-isäntien kanssa. Vapaaehtoisen toivotaan aloittavan toukokuun alussa ja jatkavan vuoden loppuun (8 kk).

Mikä EVS? EVS-vapaaehtoisen tulisi olla 18-30 -vuotias. Vapaaehtoiselle kustannetaan matkat, majoitus, ruoka, vakuutus sekä maksetaan pieni taskuraha. Majoituksena on oma huone kimppakämpässä. Vapaaehtoinen osallistuu jaksonsa pituudesta riippuen 1-2 kansalliseen koulutukseen EVS-jaksonsa aikana. Lue lisää Opetushallituksen sivuilta.

Hakukriteerit:

  • Olen 18-30 vuotias ja pystyn sitoutumaan sovituksi ajaksi
  • Osaan hyvin englantia, hallitsen tietokoneen käytön
  • Olen vastuullinen ja aloitekykyinen
  • Olen joustava ja työskentelen hyvin ryhmässä erilaisten ihmisten kanssa
  • Olen motivoitunut oppimaan uutta ja avoin uusille asioille

Haku:

Lähetä englanninkielinen hakemus (lomakkeen saa kummankin haun kohdalla olevasta linkistä) MAHDOLLISIMMAN PIAN tai viimeistään 15.2. klo 15.00 mennessä osoitteeseen:

Maksathan hakiessasi myös KVT:n jäsenmaksun.

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uusimmat vapaaehtoistyöpaikat

Syksyllä leirille!

Miltä syksysi näyttää? Kiinnostaisiko sinua lähteä tutustumaan uusiin kulttuureihin ja työskentelemään yhteisen hyvän ja rauhallisemman maailman puolesta? Vaikka vilkkain leirisesonki onkin pian ohi, järjestetään syksyllä vielä monia mielenkiintoisia vapaaehtoistyöprojekteja, joille ehtii edelleen hakea.

Lue lisää »

Lähde osallistumaan erityislasten arkeen Moldovaan!

Haluatko sukeltaa moldovalaiseen arkeen, auttaa perhekodin askareissa sekä työskennellä lasten kanssa? Moldovaan etsitään 18-30 -vuotiasta vapaaehtoista, jolla on kokemusta lasten kanssa työskentelystä sekä intoa kehittää taitojaan erityislasten kanssa toimimisessa. Vapaaehtoistyöjakso alkaa syyskuussa 2018/heti kuin mahdollista ja kestää joulukuun loppuun saakka.

Lue lisää »

EVS-vapaaehtoiseksi nuorisokeskukseen Belgiaan?

De Hoge Rielen on keskus, joka tarjoaa lapsi- ja nuorisoryhmille majoitusta ja monenlaista toimintaa. Keskus sijaitsee entisessä sotilastukikohdassa, jonka rakennukset on 70-luvulla muutettu ravintolaksi sekä ryhmä- ja nukkumatiloiksi. Alueella on 17 rakennusta ja sekä telttailumahdollisuus. Alueen koko on 230 hehtaaria ja se on yksi suurimmista nuorisokeskuksista Flanderin alueella.

Lue lisää »