Peruun vapaaehtois- ja tapahtumakoordinaattoriksi? Ei ohjelmamaksua!

Lapset HuaycánHaluatko lähteä vapaaehtoiseksi Peruun ja osallistua paikallisen yhteisön elämään Huaycánin kaupungissa Liman laitamilla? 

Yhteistyöjärjestömme LLI toimii Huaycánin kaupungissa ja työskentelee köyhyysrajan alapuolella elävien perulaisten perheiden kanssa luodakseen heille laadukkaita oppimismahdollisuuksia. Opetusta tarjotaan erityisesti lapsille ja naisille sekä nuorille.

Järjestö vastaanottaa vuosittain kymmeniä vapaaehtoisia eri puolilta maailmaa ja etsii nyt joukkoonsa vapaaehtois- ja tapahtumakoordinaattoria, jonka pääsiasiallisiin tehtäviin kuuluu järjestön vapaaehtoistalon ja vapaaehtoisten asioiden päivittäisten asioiden hoitaminen (hakeminen lentokentältä, huoneiden valmistelu, ruokaostosten tekeminen, perehdyttäminen ym.) sekä retkien ja teemailtojen järjestäminen järjestön oppilaille sekä järjestön vuosijuhlan koordinointi. Vapaaehtoinen voi ajoittain auttaa myös muissa tehtävissä, kuten englannin opetuksessa, taidekasvatuksessa ja liikuntatuntien järjestämisessä. Vastineeksi vapaaehtoiselle tarjotaan maksuton majoitus, ruoka, lämmin suihku ja internet. Vapaaehtoisen odotetaan aloittavan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään maaliskuussa!

Vapaaehtoiselta toivotaan:

  • Sitoumista kahdeksaksi kuukaudeksi
  • Sujuvaa englannin ja kohtuullista/hyvää espanjan kielen taitoa
  • Kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että ryhmässä
  • Kykyä sopeutua uusiin tilanteisiin ja elinympäristöön
  • Järjestelmällisyyttä ja vastuunottokykyä
  • Kiinnostusta lasten kanssa työskentelyyn
  • Aiempaa kokemusta ulkomailla asumisesta, erityisesti kokemus Perusta ja Limasta on plussaa!
  • Aiempi kokemus koordinointitehtävistä on plussaa mutta ei välttämätöntä
  • Innostusta toimia pienessä ruohonjuuritason järjestössä!

Lue täältä lisätietoja vapaaehtoiseksi hakemisesta ja tutustu LLI:n Facebook-sivuihin.

Jos kiinnostuit, niin lähetä kyselyt ja hakemuksesi (täytetty hakulomake, englanninkielinen motivaatiokirje ja CV) Merille osoitteeseen:

Ryhmäkuva Huaycán

 

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uusimmat vapaaehtoistyöpaikat

Volunteering vs Violence -opintoleiri Roomassa

Kiinnostaako sinua oppia kuinka kansainvälinen vapaaehtoistyö on vaikuttanut Italian antifasistiseen toimintaan ja rauhanliikkeeseen? Millainen rooli kaupunkitiloilla on ollut tässä kehityksessä? Kuinka vapaaehtoistyöllä voi edistää yhteiskunnallista dialogia ja vakautta?

Lue lisää »

EVS-vapaaehtoiseksi nuorisokeskukseen Belgiaan?

De Hoge Rielen on keskus, joka tarjoaa lapsi- ja nuorisoryhmille majoitusta ja monenlaista toimintaa. Keskus sijaitsee entisessä sotilastukikohdassa, jonka rakennukset on 70-luvulla muutettu ravintolaksi sekä ryhmä- ja nukkumatiloiksi. Alueella on 17 rakennusta ja sekä telttailumahdollisuus. Alueen koko on 230 hehtaaria ja se on yksi suurimmista nuorisokeskuksista Flanderin alueella.

Lue lisää »

Luovaa toimintaa ja luontoelämyksiä Sveitsissä

Kiinnostaako sinua taide, lasten ja nuorten kanssa toimiminen sekä kansainvälisessä yhteisössä työskenteleminen? Entäpä ekologinen elämäntapa, permakulttuuri ja yhteisöllinen asuminen? Tässä on sinulle elämäsi tilaisuus kartuttaa kansainvälistä työkokemusta ja tehdä EU-tuettua vapaaehtoistyötä mielenkiintoisten tehtävien parissa! 

Lue lisää »