Peruun vapaaehtois- ja tapahtumakoordinaattoriksi? Ei ohjelmamaksua!

Lapset HuaycánHaluatko lähteä vapaaehtoiseksi Peruun ja osallistua paikallisen yhteisön elämään Huaycánin kaupungissa Liman laitamilla? 

Yhteistyöjärjestömme LLI toimii Huaycánin kaupungissa ja työskentelee köyhyysrajan alapuolella elävien perulaisten perheiden kanssa luodakseen heille laadukkaita oppimismahdollisuuksia. Opetusta tarjotaan erityisesti lapsille ja naisille sekä nuorille.

Järjestö vastaanottaa vuosittain kymmeniä vapaaehtoisia eri puolilta maailmaa ja etsii nyt joukkoonsa vapaaehtois- ja tapahtumakoordinaattoria, jonka pääsiasiallisiin tehtäviin kuuluu järjestön vapaaehtoistalon ja vapaaehtoisten asioiden päivittäisten asioiden hoitaminen (hakeminen lentokentältä, huoneiden valmistelu, ruokaostosten tekeminen, perehdyttäminen ym.) sekä retkien ja teemailtojen järjestäminen järjestön oppilaille sekä järjestön vuosijuhlan koordinointi. Vapaaehtoinen voi ajoittain auttaa myös muissa tehtävissä, kuten englannin opetuksessa, taidekasvatuksessa ja liikuntatuntien järjestämisessä. Vastineeksi vapaaehtoiselle tarjotaan maksuton majoitus, ruoka, lämmin suihku ja internet. Vapaaehtoisen odotetaan aloittavan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään maaliskuussa!

Vapaaehtoiselta toivotaan:

  • Sitoumista kahdeksaksi kuukaudeksi
  • Sujuvaa englannin ja kohtuullista/hyvää espanjan kielen taitoa
  • Kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että ryhmässä
  • Kykyä sopeutua uusiin tilanteisiin ja elinympäristöön
  • Järjestelmällisyyttä ja vastuunottokykyä
  • Kiinnostusta lasten kanssa työskentelyyn
  • Aiempaa kokemusta ulkomailla asumisesta, erityisesti kokemus Perusta ja Limasta on plussaa!
  • Aiempi kokemus koordinointitehtävistä on plussaa mutta ei välttämätöntä
  • Innostusta toimia pienessä ruohonjuuritason järjestössä!

Lue täältä lisätietoja vapaaehtoiseksi hakemisesta ja tutustu LLI:n Facebook-sivuihin.

Jos kiinnostuit, niin lähetä kyselyt ja hakemuksesi (täytetty hakulomake, englanninkielinen motivaatiokirje ja CV) Merille osoitteeseen:

Ryhmäkuva Huaycán

 

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uusimmat vapaaehtoistyöpaikat

Syksyllä leirille!

Miltä syksysi näyttää? Kiinnostaisiko sinua lähteä tutustumaan uusiin kulttuureihin ja työskentelemään yhteisen hyvän ja rauhallisemman maailman puolesta? Vaikka vilkkain leirisesonki onkin pian ohi, järjestetään syksyllä vielä monia mielenkiintoisia vapaaehtoistyöprojekteja, joille ehtii edelleen hakea.

Lue lisää »

Lähde osallistumaan erityislasten arkeen Moldovaan!

Haluatko sukeltaa moldovalaiseen arkeen, auttaa perhekodin askareissa sekä työskennellä lasten kanssa? Moldovaan etsitään 18-30 -vuotiasta vapaaehtoista, jolla on kokemusta lasten kanssa työskentelystä sekä intoa kehittää taitojaan erityislasten kanssa toimimisessa. Vapaaehtoistyöjakso alkaa syyskuussa 2018/heti kuin mahdollista ja kestää joulukuun loppuun saakka.

Lue lisää »

EVS-vapaaehtoiseksi nuorisokeskukseen Belgiaan?

De Hoge Rielen on keskus, joka tarjoaa lapsi- ja nuorisoryhmille majoitusta ja monenlaista toimintaa. Keskus sijaitsee entisessä sotilastukikohdassa, jonka rakennukset on 70-luvulla muutettu ravintolaksi sekä ryhmä- ja nukkumatiloiksi. Alueella on 17 rakennusta ja sekä telttailumahdollisuus. Alueen koko on 230 hehtaaria ja se on yksi suurimmista nuorisokeskuksista Flanderin alueella.

Lue lisää »