Peruun vapaaehtois- ja tapahtumakoordinaattoriksi? Ei ohjelmamaksua!

Lapset HuaycánHaluatko lähteä vapaaehtoiseksi Peruun ja osallistua paikallisen yhteisön elämään Huaycánin kaupungissa Liman laitamilla? 

Yhteistyöjärjestömme LLI toimii Huaycánin kaupungissa ja työskentelee köyhyysrajan alapuolella elävien perulaisten perheiden kanssa luodakseen heille laadukkaita oppimismahdollisuuksia. Opetusta tarjotaan erityisesti lapsille ja naisille sekä nuorille.

Järjestö vastaanottaa vuosittain kymmeniä vapaaehtoisia eri puolilta maailmaa ja etsii nyt joukkoonsa vapaaehtois- ja tapahtumakoordinaattoria, jonka pääsiasiallisiin tehtäviin kuuluu järjestön vapaaehtoistalon ja vapaaehtoisten asioiden päivittäisten asioiden hoitaminen (hakeminen lentokentältä, huoneiden valmistelu, ruokaostosten tekeminen, perehdyttäminen ym.) sekä retkien ja teemailtojen järjestäminen järjestön oppilaille sekä järjestön vuosijuhlan koordinointi. Vapaaehtoinen voi ajoittain auttaa myös muissa tehtävissä, kuten englannin opetuksessa, taidekasvatuksessa ja liikuntatuntien järjestämisessä. Vastineeksi vapaaehtoiselle tarjotaan maksuton majoitus, ruoka, lämmin suihku ja internet. Vapaaehtoisen odotetaan aloittavan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään maaliskuussa!

Vapaaehtoiselta toivotaan:

  • Sitoumista kahdeksaksi kuukaudeksi
  • Sujuvaa englannin ja kohtuullista/hyvää espanjan kielen taitoa
  • Kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että ryhmässä
  • Kykyä sopeutua uusiin tilanteisiin ja elinympäristöön
  • Järjestelmällisyyttä ja vastuunottokykyä
  • Kiinnostusta lasten kanssa työskentelyyn
  • Aiempaa kokemusta ulkomailla asumisesta, erityisesti kokemus Perusta ja Limasta on plussaa!
  • Aiempi kokemus koordinointitehtävistä on plussaa mutta ei välttämätöntä
  • Innostusta toimia pienessä ruohonjuuritason järjestössä!

Lue täältä lisätietoja vapaaehtoiseksi hakemisesta ja tutustu LLI:n Facebook-sivuihin.

Jos kiinnostuit, niin lähetä kyselyt ja hakemuksesi (täytetty hakulomake, englanninkielinen motivaatiokirje ja CV) Merille osoitteeseen:

Ryhmäkuva Huaycán

 

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uusimmat vapaaehtoistyöpaikat

Haluatko kokea thaimaalaisen yhteisöllisyyden?

Haluatko osallistua paikallisen kalastajayhteisön elämään, taidefestivaalin järjestämiseen, opettaa englantia tai kehittää ympäristöystävällistä maanviljelyä? Thaimaassa on useita mielenkiintoisia vapaaehtoistyöpaikkoja, joiden erityispiirteenä on vapaaehtoisen osallisuus maaseudulla sijaitsevien paikallisyhteisöjen arkeen.

Lue lisää »

Perhekoti Moldovassa etsii EVS-vapaaehtoista vuodelle 2018!

Haluatko sukeltaa moldavalaiseen arkeen, auttaa perhekodin askareissa sekä työskennellä lasten kanssa? Moldovaan etsitään 18-30 -vuotiasta vapaaehtoista, jolla on kokemusta lasten kanssa työskentelystä sekä intoa kehittää taitojaan erityislasten kanssa toimimisessa. Vapaaehtoistyöjakso alkaa tammi-helmikuussa 2018 ja kestää 10-12 kk. 

Lue lisää »

Nuorisotoiminnan koordinaattoriksi Peruun? Ei ohjelmamaksua!

Haluatko lähteä vapaaehtoiseksi Peruun ja osallistua paikallisen yhteisön elämään Huaycánin kaupungissa Liman esikaupunkialueella? Huaycániin etsitään nyt nuorisotoiminnan koordinaattoria 14.3–15.9.2018 väliseksi ajaksi. Vapaaehtoiselle tarjotaan täysihoito. Sopii hyvin myös harjoittelupaikaksi!

Lue lisää »