Nuorisotoiminnan koordinaattoriksi Peruun? Ei ohjelmamaksua!

Haluatko lähteä vapaaehtoiseksi Peruun ja osallistua paikallisen yhteisön elämään Huaycánin kaupungissa Liman esikaupunkialueella? Huaycániin etsitään nyt nuorisotoiminnan koordinaattoria 14.3–15.9.2018 väliseksi ajaksi. Vapaaehtoiselle tarjotaan täysihoito. Sopii hyvin myös harjoittelupaikaksi!

Yhteistyöjärjestömme LLI työskentelee köyhyysrajan alapuolella elävien perulaisten perheiden kanssa luoden heille laadukkaita oppimismahdollisuuksia. Opetusta tarjotaan erityisesti lapsille ja naisille sekä nuorille. Lapsille ja nuorille suunnattu opetus on virallista opetusta täydentävää, eli yleensä koulunjälkeistä ilta- ja viikonloppuopetusta tai läksykerhojen ohjaamista. Katso täältä järjestön toiminnasta kertova video.

Näkymä Huaycánin pääkadulta Quinceltä, jossa nuorisokeskuskin sijaitsee.

Nuorisotoiminta

Järjestön nuorisokeskus on perustettu vuonna 2015, joten koordinaattoriksi etsitään motivoitunutta ja idearikasta vapaaehtoista, joka pystyy itsenäisesti kehittämään ja tukemaan keskuksen toimintaa. Keskuksen toimintaan osallistuvat nuoret ovat 13-17 vuotiaita. Voit katsoa tästä videosta lisätietoja keskuksen toiminnasta.

Tämä paikka sopii sinulle jos:

 • Työskentelet hyvin ryhmässä sekä itsenäisesti
 • Sopeudut uusiin tilanteisiin ja erilaiseen elämäntyyliin
 • Pidät eri taustoista ja kulttuureista tulevien ihmisten kanssa työskentelyistä
 • Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot
 • Puhut sujuvasti espanjaa
 • Pidät nuorten kanssa työskentelystä
 • Sinulla on aiempaa kokemusta ulkomailla asumisesta (tämä on iso plussa!)
 • Voit sitoutua 6 kuukaudeksi (sekä 2 viikkoa perehdytystä)

Vapaaehtoisen tehtäviin kuuluu:

 • Koordinoida ja ideoida viikoittain järjestettäviä tapahtumia ja työpajoja
 • Tavata, rekrytoida ja ohjata paikallisia ja kansainvälisiä vapaaehtoisia
 • Hallinnoida keskuksen päivittäisiä toimintoja, työskennellä keskuksen respassa ja seurata nuorten osallistumista
 • Hallinnoida kirjastoa ja innostaa nuoria lukemaan
 • Koordinoida viikonloppuisin järjestettäviä tapahtumia
 • Osallistua järjestön viikoittaisiin johtoryhmän kokouksiin
 • Luoda hyvää ilmapiiriä nuorten, keskuksen vapaaehtoisten ja työntekijöiden välille

Nuorisotoiminnan koordinaattorille tarjotaan täysihoito (majoitus jaetussa huoneessa sekä kolme päivittäistä ateriaa), pullovesi, lämmin suihku ja internet sekä haku lentokeltältä ja perehdytys. Vapaaehtoisen tulee maksaa KVT:lle 270 euron välitysmaksu sekä KVT:n jäsenmaksu.

Lue täältä lisää vapaaehtoiseksi hakemisesta.

Lisätietoja saa Meriltä KVT:n toimistosta osoitteesta: 

Kuvassa opettaa kitaransoittoa LLI:n paikallinen vapaaehtoinen Rildo, joka teki vuonna 2017 yli 90 tuntia vapaaehtoistyötä.

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uusimmat vapaaehtoistyöpaikat

Syksyllä leirille!

Miltä syksysi näyttää? Kiinnostaisiko sinua lähteä tutustumaan uusiin kulttuureihin ja työskentelemään yhteisen hyvän ja rauhallisemman maailman puolesta? Vaikka vilkkain leirisesonki onkin pian ohi, järjestetään syksyllä vielä monia mielenkiintoisia vapaaehtoistyöprojekteja, joille ehtii edelleen hakea.

Lue lisää »

Lähde osallistumaan erityislasten arkeen Moldovaan!

Haluatko sukeltaa moldovalaiseen arkeen, auttaa perhekodin askareissa sekä työskennellä lasten kanssa? Moldovaan etsitään 18-30 -vuotiasta vapaaehtoista, jolla on kokemusta lasten kanssa työskentelystä sekä intoa kehittää taitojaan erityislasten kanssa toimimisessa. Vapaaehtoistyöjakso alkaa syyskuussa 2018/heti kuin mahdollista ja kestää joulukuun loppuun saakka.

Lue lisää »

EVS-vapaaehtoiseksi nuorisokeskukseen Belgiaan?

De Hoge Rielen on keskus, joka tarjoaa lapsi- ja nuorisoryhmille majoitusta ja monenlaista toimintaa. Keskus sijaitsee entisessä sotilastukikohdassa, jonka rakennukset on 70-luvulla muutettu ravintolaksi sekä ryhmä- ja nukkumatiloiksi. Alueella on 17 rakennusta ja sekä telttailumahdollisuus. Alueen koko on 230 hehtaaria ja se on yksi suurimmista nuorisokeskuksista Flanderin alueella.

Lue lisää »