Neljä uutta vapaaehtoisleiriä Italiassa!

Etsitkö vielä itsellesi sopivaa leiriä ensi kesäksi? Tässä lisää vaihtoehtoja Italiasta.

17.6.-27.6.2013 Milanossa järjestetään leiri monikulttuurisen talon asukkaiden välisen suvaitsevuuden ja solidaarisuuden lisäämiseksi. Työhön kuuluu esimerkiksi pihan siivousta, pieniä kunnostustöitä ja aktiviteettien keksimistä talon asukkaille. Leirin koko kuvaus täältä.

Casetta-yhteisön toiminta mahdollistaa mielisairaudesta kärsivien henkilöiden elämisen sairaalaympäristön ulkopuolella. Työnä 30.6.-14.7.2013 ja 1.9.-15.9.2013 järjestettävillä leireillä on yhteisön tiloja ympäröivien viheralueiden hoitaminen ja siistiminen yhdessä yhteisön asukkaiden kanssa. Lue koko kuvaus täältä.

Roomassa 4.8.-17.8.2013 järjestettävällä leirillä siivotaan psykiatrista klinikkaa ympäröivää  julkista puistoa sekä uudelleen järjestetään ja kehitetään klinikan teatteri- ja musiikkihuoneita. Koko leirikuvaus täältä.

Elo-syyskuun vaihteessa (18.8.-6.9.2013) voi puolestaan lähteä Bolognan lähettyville järjestämään suurta kirpputoria, jonka tuotoilla on tarkoitus rakentaa Etiopian eteläosiin kaivoja. Tarkempi kuvaus täältä.

 

italia

Tutustu tarkempiin kuvauksiin ja hae leirihakukoneen kautta! Hakuohjeet löytyvät täältä.

 

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *