Monikultturellin kesän avasi Lammassaari!

Lammassaaren pitkospuut

Lammassaaren pitkospuut

Matkalla Lammassaareen talkoilemaan. Osallistujia oli sen verran mukavasti, että tuli ainakin itselleni nämä pitkospuut tuttuakin tutummaksi!

Tarkoituksenamme oli tyhjentää erään vanhan rakennuksen vintti roinasta, jotta katto saataisiin kunnostettua.

IMG_0596

pölyvintin pimennossa.

 

 

Työ oli likaisempaa ja raskaampaa, kuin osasin kuvitella, ja siitäkös sainkin kyllä ystäviltäni kuittailevia kiitoksia.. Itse kuitenkin kuittailematta kiitän ja kumarran siitä, jotka osallistuivat ja lähtivät avoimesti mukaan tähän hulluuteen. Palkinnoksi tästä, saimme loistokkaat kesäjuhlat!

 

 

IMG_0541

Hymyilevä herra Habbad

Päivän paisteemme Habbad tartutti hymyäänsä muihinkin. Kun tapasin tämän pikku ilopillerin pari vuotta sitten Siuntion vastaanottokeskuksessa, hän oli se kaikkiin hullutteluihin mukaan lähtevä irvistelevä veijari, joka tekemättömyyden iskiessä pyysi minut hautaamaan itsensä hiekkaan. Talvella tavatessamme, hän halusi oppia hiihtämään, ja ennen kuin ehdin asennoitua häntä opettamaan, hän oli jo vikkelästi löytänyt vaaleanpunaiset naisten sukset, ja liukui omatoimisesti alamäkeä kohti lähimpää ojaa.

Nyt tämä hurmuri jo ilmaisee itseään, opiskelee ja käy töissä niin sukkelalla stadin siivittämällä kielellä, ettei voisi usko hänen  asuneen täällä vasta kolmea vuotta.

Ihanat ahkerat neitokaiset Laura ja Julia.

Ihanat ahkerat neitokaiset Laura ja Julia.

 

Tässä loistavat neitokaisemme, joilta ei ronskiutta ja raksa-asennetta puuttunut. Heidän kanssaan, ja Lauran spontaanin huutelun avulla, löysimmekin lähikulmilta parhaan kisastudion, jossa edes Suomen jääkiekon mm-finaaliin pääsemättömyys ei päiväämme romuttanut.

IMG_0576

 

Ja sitten nämä hulivilit löysivät vertaisensa toisistaan, mistä seurasi punnerruskisa, ja kuivasurffausesitys, mikä näin meidän kesken kaipaa vielä harjoitusta.. ;)

 

Näitä sankareita ahkerampia en ole kyllä ennen tavannut!

Näitä sankareita ahkerampia en ole kyllä ennen tavannut!

Nämä kaverit eivät meinanneet suostua lopettamaan, vaan livahtivat aina takaisin ullakolle jatkamaan. Voi olla täkäläisille vaikeaa ymmärtää, että kun tarpeeksi pitkään päiviä laskien istuu ja odottaa, niin kaikenlainen työ ja tekeminen otetaan  innoissaan vastaan aikaa täyttämään.

Sanoinhan että vaatteet "saattavat" likaantua..

Sanoinhan että vaatteet ”saattavat” likaantua..

 

 

 

 

 

Pölyä pinnassa?

Pölyä pinnassa?

 

 

IMG_0635

Puhti pois?

 

 

 

 

 

 

Oli rankkaa mutta hauskaa. Uiminen leväisessä merivedessä virkisti kummasti!

Viimeiset pystyssä!

Viimeiset pystyssä!

Kiitokset Maijalle kokkaamisesta, Eevalle järkkäämisestä, Maailma Kylässä leiriläisille vapaapäivänsä uhraamisesta, Kaarlenkadun vastaanottokeskuksesta mukaan lähtijöille ja kaikille muille mukaville vanhoille ja uusille tuttavuuksille, jotka olitte auttamassa. Erityisterveiset myös paljon puurtaneille Dannylle ja Lanjalle, jotka eivät päässeet mukaan juhlimaan työn tuloksia.

Satakielijuhlien kutsu 2013

Kiitokset myös Lauralle, Maijalle, Tomille, Harrille, Anulle, Eevalle ja Nooralle järkkäämisestä, Matinille mahtavasta muonasta, ja esiintyjille menevästä musiikista.

 

Kerro muillekin:

Share

Yksi kommentti artikkeliin “Monikultturellin kesän avasi Lammassaari!

  • 8.7.2013 | Habbad

    Oli tosi hyvä nähä teitä kaikkia ja voin sanoa että se päivä oli parasta. Mä toivon kaikkille hyvä jatkoa ja nähän taas joskus. KIITOS emmi ihanasta sonoista :))


Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *