Leirejä Indonesiassa ja Sri Lankassa

Leirille Aasiaan!

polttopuita afrikkalaiseen 1Suurin osa KVT:n leiritarjonnasta sijoittuu kesäaikaan, mutta myös talvella on mahdollista lähteä vapaaehtoisleirille. Erityisesti Etelän järjestöt järjestävät leirejä myös talvella ja syksyllä.

Tällä hetkellä Etelän leirejä on tarjolla ainakin Bangladeshissä, Sri Lankassa, Palestiinassa ja Thaimaassa sekä Indonesiassa, Vietnamissa ja Nepalissa. Myös Japanissa, Koreassa ja Hong Kongissa on mahdollista osallistua vapaaehtoisleirille.

Etelän leirien osanottajilta toivomme vähintään 20 vuoden ikää, mielellään aikaisempaa leirikokemusta tai muuta sopivaa kansainvälistä kokemusta. Etelän leireillä on myös yleensä käytössä ohjelmamaksu, joka kattaa asumisen ja ruuan. Maksu maksetaan paikalliselle järjestölle. Lue lisää Etelän leireistä täällä. 

Tässä  esittelyssä muutamia Aasian leirejä, kaikki leirit löytyvät leirinhakukoneesta.

Vapaaehtoistyötä Sri Lankassa 11.–20.3.2014

Sri Lankassa on nyt mahdollisuus tutustua pienen maaseutukylän elämään ja auttaa paikallisen alakoulun kunnostuksessa.  Vapaaehtoistyöleiri järjestetään 20 kilometrin päässä Walapanen kylästä sijaitsevassa n. 20 oppilaan koulussa, jossa vapaaehtoisten tehtävänä on rakentaa lapsille leikkikenttää ja koululle omaa puutarhaa sekä maalata ja piristää koulurakennusta. Leiriläiset voivat myös järjestää lapsille leikkejä ja muuta opettavaista ohjelmaa.

Olot leirillä ovat yksinkertaiset ja vapaaehtoisen tulee olla ajoittain valmis esimerkiksi luonnonvesien hyödyntämiseen pesupaikkana. Leirin kielet ovat englanti sekä paikallisten käyttämä sinhala.

Katso koko leirikuvaus ja hae leirinhakukoneessa.

Luonnonsuojelua Indonesiassa 11.–24.3.2014

Vuosittain järjestettävällä vapaaehtoistyöleirillä vapaaehtoiset toimivat Mankang -alueen rannikon hyväksi. Alue on vaarassa paikallisen väestön harjoittaman puunkaadon ja voimakkaan vedenvirtauksen vuoksi. Istuttamalla mangrove-puita ja opettamalla luonnonsuojelua paikallisille leiriläiset osallistuvat ranta-alueen suojeluun ja sen jatkuvuuteen alueella.

Leiriläisten tulee varautua kuumiin työolosuhteisiin. Heidän toivotaan myös ottavan omat makuupussit mukaan. Leirin lisämaksu on 185 euroa.

Katso koko leirikuvaus ja hae leirinhakukoneessa.

Camp Photo

 

 

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *