Lähde vapaaehtoistyöhön Lissabonin Bairro Altoon!

 – HAKUAIKAA ON JATKETTU 28.1.SAAKKA – Kiinnostaako sinua nuorten kanssa toimiminen ja työpajojen järjestäminen? Oletko yhteistyökykyinen ja joustava 18-30 -vuotias? Jos vastasit kyllä yllä oleviin kysymyksiin, niin tässä on sinulle elämäsi tilaisuus kartuttaa kansainvälistä kokemustasi vapaaehtoistyössä nuorisokeskuksessa Lissabonissa! Vapaaehtoistyö alkaa maaliskuussa 2018 ja kestää 10 kuukautta.

Bairro Alto on yksi Lissabonin historiallisista kaupunginosista ja se sijaitsee korkealla kukkulalla. Bairro Altoa pidettiin pitkään ”kadotettuna” kaupunginosana, joka yhdistettiin huumeisiin ja prostituutioon. Nykyään se on kukoistava kaupungonosa, jossa on paljon gallerioita, kauppoja, ravintoloita ja baareja. Bairro Altossa asuu nykyään myös paljon eri taustoista tulevia nuoria, paikallisen koulun oppilaista 20% tulee muualta kuin Portugalista ja nuorten työttömyysaste on korkea.

+ SKILLZ nuorisokeskuksen tarkoituksena on tukea, kuunnella ja aktivoida nuoria sekä rakentaa heidän kanssaan yhdessä kestäviä tulevaisuudennäkymiä. Nuorilla on hyvin erilaiset taustat ja osalla ei ole juurikaan perheen tukea. Lue täältä lisää keskuksen toiminnasta ja vapaaehtoisen tehtävistä: Infopack EVS Lissabon Voit lukea myös tästä blogista aiempien EVS-vapaaehtoisten kokemuksista.

MIKÄ EVS? EVS-vapaaehtoisen tulee olla 18-30 -vuotias. Vapaaehtoiselle kustannetaan matkat, majoitus, ruoka, vakuutus, kielikurssi, paikallisliikenteen lippu sekä maksetaan pieni taskuraha. Lue Opetushallituksen sivuilta lisätietoa Eurooppalainen vapaaehtoispalvelu EVS -ohjelmasta.

HAKEMINEN: Lähetä hakemuksesi (englanninkielinen CV ja motivaatiokirje) 28.1.2018 mennessä osoitteeseen: . Maksathan hakiessasi myös KVT:n jäsenmaksun. Lisätietoja voi kysyä samasta osoitteesta, huomioithan kuitenkin että olemme lomalla 8.1.2018 saakka.

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uusimmat vapaaehtoistyöpaikat

Luovaa toimintaa ja luontoelämyksiä Sveitsissä

Kiinnostaako sinua taide, lasten ja nuorten kanssa toimiminen sekä kansainvälisessä yhteisössä työskenteleminen? Entäpä ekologinen elämäntapa, permakulttuuri ja yhteisöllinen asuminen? Tässä on sinulle elämäsi tilaisuus kartuttaa kansainvälistä työkokemusta ja tehdä EU-tuettua vapaaehtoistyötä mielenkiintoisten tehtävien parissa! 

Lue lisää »

Vielä ehdit hakea kesän vapaaehtoistyöleireille!

Jos kesäloma- tai työpaikkasuunnitelmat menivätkin mönkään, voit vielä hakea kansainväliselle vapaaehtoistyöleirille tekemään konkreettisia tekoja paremman maailman edistämiseksi. Leiritietokannasta löytyy edelleen yli 500 leirimahdollisuutta ympäri maailman.

Lue lisää »

Yhteisöllistä asumista ja kunnostustöitä Itävallassa tai taidekasvatusta Islannissa? Leiripaikkoija kesäkuulle löytyy vielä runsaasti!

Haluaisitko lähteä vapaaehtoistyöleirille alkukesästä? Leiritietokannasta löytyy vielä laaja valikoima leiripaikkoja kesäkuulle, ja viimehetken lähtijä saattaa napata paikan mieleiselleen leirille jopa vielä toukokuullekin. Vilkaise täältä muutama poiminta uusimmista leiripaikoista!

Lue lisää »