Lähde vapaaehtoistyöhön Lissabonin Bairro Altoon!

 – HAKUAIKAA ON JATKETTU 28.1.SAAKKA – Kiinnostaako sinua nuorten kanssa toimiminen ja työpajojen järjestäminen? Oletko yhteistyökykyinen ja joustava 18-30 -vuotias? Jos vastasit kyllä yllä oleviin kysymyksiin, niin tässä on sinulle elämäsi tilaisuus kartuttaa kansainvälistä kokemustasi vapaaehtoistyössä nuorisokeskuksessa Lissabonissa! Vapaaehtoistyö alkaa maaliskuussa 2018 ja kestää 10 kuukautta.

Bairro Alto on yksi Lissabonin historiallisista kaupunginosista ja se sijaitsee korkealla kukkulalla. Bairro Altoa pidettiin pitkään ”kadotettuna” kaupunginosana, joka yhdistettiin huumeisiin ja prostituutioon. Nykyään se on kukoistava kaupungonosa, jossa on paljon gallerioita, kauppoja, ravintoloita ja baareja. Bairro Altossa asuu nykyään myös paljon eri taustoista tulevia nuoria, paikallisen koulun oppilaista 20% tulee muualta kuin Portugalista ja nuorten työttömyysaste on korkea.

+ SKILLZ nuorisokeskuksen tarkoituksena on tukea, kuunnella ja aktivoida nuoria sekä rakentaa heidän kanssaan yhdessä kestäviä tulevaisuudennäkymiä. Nuorilla on hyvin erilaiset taustat ja osalla ei ole juurikaan perheen tukea. Lue täältä lisää keskuksen toiminnasta ja vapaaehtoisen tehtävistä: Infopack EVS Lissabon Voit lukea myös tästä blogista aiempien EVS-vapaaehtoisten kokemuksista.

MIKÄ EVS? EVS-vapaaehtoisen tulee olla 18-30 -vuotias. Vapaaehtoiselle kustannetaan matkat, majoitus, ruoka, vakuutus, kielikurssi, paikallisliikenteen lippu sekä maksetaan pieni taskuraha. Lue Opetushallituksen sivuilta lisätietoa Eurooppalainen vapaaehtoispalvelu EVS -ohjelmasta.

HAKEMINEN: Lähetä hakemuksesi (englanninkielinen CV ja motivaatiokirje) 28.1.2018 mennessä osoitteeseen: . Maksathan hakiessasi myös KVT:n jäsenmaksun. Lisätietoja voi kysyä samasta osoitteesta, huomioithan kuitenkin että olemme lomalla 8.1.2018 saakka.

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uusimmat vapaaehtoistyöpaikat

Syksyllä leirille!

Miltä syksysi näyttää? Kiinnostaisiko sinua lähteä tutustumaan uusiin kulttuureihin ja työskentelemään yhteisen hyvän ja rauhallisemman maailman puolesta? Vaikka vilkkain leirisesonki onkin pian ohi, järjestetään syksyllä vielä monia mielenkiintoisia vapaaehtoistyöprojekteja, joille ehtii edelleen hakea.

Lue lisää »

Lähde osallistumaan erityislasten arkeen Moldovaan!

Haluatko sukeltaa moldovalaiseen arkeen, auttaa perhekodin askareissa sekä työskennellä lasten kanssa? Moldovaan etsitään 18-30 -vuotiasta vapaaehtoista, jolla on kokemusta lasten kanssa työskentelystä sekä intoa kehittää taitojaan erityislasten kanssa toimimisessa. Vapaaehtoistyöjakso alkaa syyskuussa 2018/heti kuin mahdollista ja kestää joulukuun loppuun saakka.

Lue lisää »

EVS-vapaaehtoiseksi nuorisokeskukseen Belgiaan?

De Hoge Rielen on keskus, joka tarjoaa lapsi- ja nuorisoryhmille majoitusta ja monenlaista toimintaa. Keskus sijaitsee entisessä sotilastukikohdassa, jonka rakennukset on 70-luvulla muutettu ravintolaksi sekä ryhmä- ja nukkumatiloiksi. Alueella on 17 rakennusta ja sekä telttailumahdollisuus. Alueen koko on 230 hehtaaria ja se on yksi suurimmista nuorisokeskuksista Flanderin alueella.

Lue lisää »