Lähde vapaaehtoiseksi Kaakkois-Aasiaan!

Kevään edetessä leirinhakukoneemme täyttyy toinen toistaan mielenkiintoisimmista leireistä!

Alla esimerkkejä Kaakkois-Aasiassa järjestettävistä opetusteemaisista projekteista, joille ehdit vielä kevään ja alkukesän aikana. Leirille voivat osallistua kaikki täysi-ikäiset, yläikärajaa ei ole. Niillä tehdään yleishyödyllistä työtä kansainvälisessä ryhmässä ja ne kestävät 2-4 viikkoa. Leiriläisiltä ei odoteta ammatillista osaamista vaan reipas työote, englannin kielen taito ja avoin asenne riittävät.

Pidemmälle Euroopan ulkopuolelle halajavat vapaaehtoiset koulutamme matkaan 24.5.2015 järjestettävässä lähtövalmennuksessa. Ei siis kuin rinkka selkään ja leirille!

Täältä löydät kaikki leirikohteet ja täältä ohjeita leirille hakemiseen.


Vietnam Sara Jakonen 2014

VIETNAM

VN-VPV 5.815 – Vincent School – Ho Chi Minh

 Ajankohta: 4.-16.5.2015

Vietnamin Ho Chi Minhissä sijaitseva Vincent School järjestää vaikeista oloista tuleville lapsille ja nuorille ilmaista peruskouluopetusta. Vuonna 1991 perustettu säätiö on kasvanut alun kymmenen lapsen koulusta yli sadan lapsen mahdollisuudeksi saada opetusta ja ilmainen koululounas. Koulussa järjestettävällä vapaaehtoistyöleirillä vapaaehtoiset järjestävät lapsille ja nuorille teemoitettuja aktiviteetteja, joiden avulla he oppivat ja harjoittavat englannin kielen taitojaan. Oppituntien jälkeen vapaaehtoiset voivat auttaa myös koulun kunnostustöissä.

Katso leirin tarkempi kuvaus täältä.

 

KAMBODZA

KH-CYA 7.2 – CYA-Learning Center

Ajankohta: 25.5.-6.6.2015

Kesällä 2014 käynnistynyt Learning Center -projekti toimii Ryseudomin kylässä, alueella, jossa koulutus ei ole monille itsestäänselvyys. Projekti tarjoaa lapsille ja nuorille mahdollisuuden tietokoneen ja internetin käyttämiseen, vieraiden kielten oppimiseen sekä erilaisten, ympäri maailmaa tulleiden ihmisten tapaamiseen.  Vapaaehtoiset antavat leirillä oman panoksensa pienen yhteisön hyväksi esimerkiksi opettamalla lapsille ja nuorille englantia ja auttamalla kirjaston järjestelemisessä, työskentelemällä yhdessä paikallisten ihmisten kanssa ja tuomalla monikulttuurisuutta yhteisöön. Leirin ajan vapaaehtoiset asuvat paikallisten perheiden luona tavallisissa Kambodšalaisissa oloissa.

Katso leirin tarkempi kuvaus täältä.

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *