Lähde nuorisotoiminnan koordinaattoriksi Peruun! Ei ohjelmamaksua

Haluatko lähteä vapaaehtoiseksi Peruun ja osallistua paikallisen yhteisön elämään Huaycánin kaupungissa Liman esikaupunkialueella?

Huaycániin etsitään helmikuusta 2016 lähtien nuorisotoiminnan koordinaattoria, jonka tulisi sitoutua vapaaehtoistyöhön seitsemäksi kuukaudeksi. Koordinaattorille tarjotaan täysihoito. Sopii myös hyvin harjoittelupaikaksi!

Kuva Huaycan Zona S

Huaycánin kaupunki on levittäytynyt hiekkaisille vuorille Liman ulkopuolelle ja jakautuu eri alueisiin aakkosten mukaan. Kuva on otettu Zona S:ltä. Meri Paunonen, 2010.

Yhteistyöjärjestömme Light and Leadership Initiative toimii Limasta 16 km itään sijaitsevassa Huaycánin kaupungissa ja työskentelee köyhyysrajan alapuolella elävien perulaisten perheiden kanssa luodakseen heille laadukkaita oppimismahdollisuuksia. Opetusta tarjotaan erityisesti lapsille, nuorille ja naisille. Järjestön nuorisokeskus on perustettu vuonna 2015, joten koordinaattoriksi etsitään motivoitunutta ja idearikasta vapaaehtoista, joka pystyy itsenäisesti kehittämään ja tukemaan uuden keskuksen toimintaa. Keskuksen toimintaan osallistuvat nuoret ovat 13-17 vuotiaita. Voit katsoa tästä videosta lisätietoja keskuksen toiminnasta.

Vapaaehtoisen tehtäviin kuuluu:

 • Hallinnoida keskuksen päivittäisiä toimintoja ja seurata nuorten osallistumista
 • Lisätä keskuksen näkyvyyttä ja osallistujamääriä
 • Järjestää nuorille tukea läksyjen tekemistä varten
 • Hallinnoida kirjastoa ja innostaa nuoria lukemaan
 • Kehittää nuorten johtajuuskomiten toimintaa
 • Koordinoida ja suunnitella tapahtumia ja työpajoja
 • Avustaa varainhankinnassa sekä taiteen ja englannin opetuksessa
 • Kehittää keskukselle uusia toimintamuotoja

Tämä paikka sopii sinulle jos:

 • Puhut sujuvasti espanjaa
 • Olet kiinnostunut yhteisön kehittämisestä Latinalaisessa Amerikkassa
 • Olet kiinnostunut nuorisotyöstä (aiempi kokemus on iso plussa!)
 • Olet järjestelmällinen ja itsenäinen
 • Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot
 • Voit sitoutua seitsemäksi kuukaudeksi (sekä 2-4 viikkoa perehdytystä)

Vapaaehtoiselle tarjotaan täysihoito (majoitus jaetussa huoneessa sekä kolme päivittäistä ateriaa), pullovesi, lämmin suihku ja internet sekä haku lentokeltältä ja perehdytys. Vapaaehtoisen tulee maksaa KVT:lle 270 euron välitysmaksu sekä KVT:n jäsenmaksu. Vastaanottavalle järjestölle maksetaan 500 dollarin pantti, joka palautetaan 7 kk:n jakson tullessa täyteen.

Lue täältä yksityiskohtainen ohjeistus vapaaehtoiseksi hakemisesta. Kysymyksiä? Kirjoita Merille:

Hakemukset lähetetään osoitteeseen: Halutessasi voit liittää hakulomakkeen yhteyteen myös englannin/espanjankielisen motivaatiokirjeen.

Hae pian, sillä paikka täytetään heti kun sopiva vapaaehtoinen löytyy!

Teen_Centre_Peru

Uusi nuorisotila Huaycánissa. Kuvassa on kansainvälisen rauhanpäivän toimintaa syyskuussa 2015.

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uusimmat vapaaehtoistyöpaikat

Vapaaehtoiseksi Peruun? Englantia, taidetta, shakkia ja paljon muuta!

Haluatko lähteä vapaaehtoiseksi Peruun ja osallistua paikallisen yhteisön elämään Huaycánin kaupungissa Liman esikaupunkialueella? Järjestöön etsitään nyt vapaaehtoisia englannin, taideaineiden ja shakin opettajia sekä avustajaa kirjastotoimintaan. Kaikkiin näihin hommiin on mahdollisuus yhdistää muita tehtäviä hakijoiden kiinnostuksen mukaan!

Lue lisää »

Lähde vapaaehtoistyöhön Yhdysvaltoihin!

Vuosi Stanton Homessa on ollut elämää mullistava kokemus. Tuntuu, että joka päivä olen oppinut uutta itsestäni tai elämästä. Kiitos kuuluu kaikille täällä tapaamilleni ihmisille sekä erityisesti Stanton Homen mahtaville asukkaille, saksalaiselle ja brasilialaiselle ”siskolleni” sekä amerikkalaiselle ”house mumille”. Löysin valtameren takaa toisen perheen sitä lainkaan odottamatta.

Lue lisää »

Lähde EVS-vapaaehtoiseksi sirkukseen Sveitsiin!

Tykkäätkö lasten ja nuorten kanssa touhuamisesta sekä uusien paikkojen näkemisestä? Oletko luova, musikaalinen tai draaman harrastaja? Viihdytkö hyvin yksinkertaisissakin olosuhteissa? Sveitsiin etsitään vapaaehtoista kiertävään sirkukseen. Työ on fyysisesti raskasta ja siksi paikkaan toivotaan ensisijaisesti hakemuksia miehiltä.  

Lue lisää »