Lähde nuorisotoiminnan koordinaattoriksi Peruun! Ei ohjelmamaksua

Haluatko lähteä vapaaehtoiseksi Peruun ja osallistua paikallisen yhteisön elämään Huaycánin kaupungissa Liman esikaupunkialueella?

Huaycániin etsitään helmikuusta 2016 lähtien nuorisotoiminnan koordinaattoria, jonka tulisi sitoutua vapaaehtoistyöhön seitsemäksi kuukaudeksi. Koordinaattorille tarjotaan täysihoito. Sopii myös hyvin harjoittelupaikaksi!

Kuva Huaycan Zona S

Huaycánin kaupunki on levittäytynyt hiekkaisille vuorille Liman ulkopuolelle ja jakautuu eri alueisiin aakkosten mukaan. Kuva on otettu Zona S:ltä. Meri Paunonen, 2010.

Yhteistyöjärjestömme Light and Leadership Initiative toimii Limasta 16 km itään sijaitsevassa Huaycánin kaupungissa ja työskentelee köyhyysrajan alapuolella elävien perulaisten perheiden kanssa luodakseen heille laadukkaita oppimismahdollisuuksia. Opetusta tarjotaan erityisesti lapsille, nuorille ja naisille. Järjestön nuorisokeskus on perustettu vuonna 2015, joten koordinaattoriksi etsitään motivoitunutta ja idearikasta vapaaehtoista, joka pystyy itsenäisesti kehittämään ja tukemaan uuden keskuksen toimintaa. Keskuksen toimintaan osallistuvat nuoret ovat 13-17 vuotiaita. Voit katsoa tästä videosta lisätietoja keskuksen toiminnasta.

Vapaaehtoisen tehtäviin kuuluu:

 • Hallinnoida keskuksen päivittäisiä toimintoja ja seurata nuorten osallistumista
 • Lisätä keskuksen näkyvyyttä ja osallistujamääriä
 • Järjestää nuorille tukea läksyjen tekemistä varten
 • Hallinnoida kirjastoa ja innostaa nuoria lukemaan
 • Kehittää nuorten johtajuuskomiten toimintaa
 • Koordinoida ja suunnitella tapahtumia ja työpajoja
 • Avustaa varainhankinnassa sekä taiteen ja englannin opetuksessa
 • Kehittää keskukselle uusia toimintamuotoja

Tämä paikka sopii sinulle jos:

 • Puhut sujuvasti espanjaa
 • Olet kiinnostunut yhteisön kehittämisestä Latinalaisessa Amerikkassa
 • Olet kiinnostunut nuorisotyöstä (aiempi kokemus on iso plussa!)
 • Olet järjestelmällinen ja itsenäinen
 • Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot
 • Voit sitoutua seitsemäksi kuukaudeksi (sekä 2-4 viikkoa perehdytystä)

Vapaaehtoiselle tarjotaan täysihoito (majoitus jaetussa huoneessa sekä kolme päivittäistä ateriaa), pullovesi, lämmin suihku ja internet sekä haku lentokeltältä ja perehdytys. Vapaaehtoisen tulee maksaa KVT:lle 270 euron välitysmaksu sekä KVT:n jäsenmaksu. Vastaanottavalle järjestölle maksetaan 500 dollarin pantti, joka palautetaan 7 kk:n jakson tullessa täyteen.

Lue täältä yksityiskohtainen ohjeistus vapaaehtoiseksi hakemisesta. Kysymyksiä? Kirjoita Merille:

Hakemukset lähetetään osoitteeseen: Halutessasi voit liittää hakulomakkeen yhteyteen myös englannin/espanjankielisen motivaatiokirjeen.

Hae pian, sillä paikka täytetään heti kun sopiva vapaaehtoinen löytyy!

Teen_Centre_Peru

Uusi nuorisotila Huaycánissa. Kuvassa on kansainvälisen rauhanpäivän toimintaa syyskuussa 2015.

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uusimmat vapaaehtoistyöpaikat

Syksyllä leirille!

Miltä syksysi näyttää? Kiinnostaisiko sinua lähteä tutustumaan uusiin kulttuureihin ja työskentelemään yhteisen hyvän ja rauhallisemman maailman puolesta? Vaikka vilkkain leirisesonki onkin pian ohi, järjestetään syksyllä vielä monia mielenkiintoisia vapaaehtoistyöprojekteja, joille ehtii edelleen hakea.

Lue lisää »

Lähde osallistumaan erityislasten arkeen Moldovaan!

Haluatko sukeltaa moldovalaiseen arkeen, auttaa perhekodin askareissa sekä työskennellä lasten kanssa? Moldovaan etsitään 18-30 -vuotiasta vapaaehtoista, jolla on kokemusta lasten kanssa työskentelystä sekä intoa kehittää taitojaan erityislasten kanssa toimimisessa. Vapaaehtoistyöjakso alkaa syyskuussa 2018/heti kuin mahdollista ja kestää joulukuun loppuun saakka.

Lue lisää »

EVS-vapaaehtoiseksi nuorisokeskukseen Belgiaan?

De Hoge Rielen on keskus, joka tarjoaa lapsi- ja nuorisoryhmille majoitusta ja monenlaista toimintaa. Keskus sijaitsee entisessä sotilastukikohdassa, jonka rakennukset on 70-luvulla muutettu ravintolaksi sekä ryhmä- ja nukkumatiloiksi. Alueella on 17 rakennusta ja sekä telttailumahdollisuus. Alueen koko on 230 hehtaaria ja se on yksi suurimmista nuorisokeskuksista Flanderin alueella.

Lue lisää »