Lähde leirinvetäjäksi Viroon!

Haluaisitko lähteä leirinvetäjäksi sympaattiseen naapurimaahamme Viroon? Kansainvälisen leirin vetäjänä saat arvokasta työkokemusta, mielenkiintoisen vapaaehtoispestin ja näet maata eri vinkkelistä!

KVT:n virolainen kumppanijärjestö EstYES tarjoaa leirinvetäjämahdollisuuksia kokeneille suomalaisille vapaaehtoisille. Leirit ovat noin kahden viikon mittaisia ja ajoittuvat elo-syyskuulle. Leireille voidaan hyväksyä vain kokeneita leirinvetäjiä myös ilman valmennukseen osallistumista. Leirin vetämisestä ei makseta palkkaa, mutta matkat Viron ja Belgian sisällä korvataan sekä 1-2 päivän majoitus ennen leirin alkua perehdytystä varten.

Vetäjiä etsitään seuraaville leireille:

Leirinvetäjän tehtävänä on toimia linkkinä leiri-isännän, leiriläisten ja EstYES:in toimiston välillä. Vetäjien toivotaan saapuvan Viroon päivää ennen leirin alkamista perehdytykseen. Leirin alussa he toimivat ryhmän vastaanottajina, auttavat vapaaehtoisia ryhmähengen muodostumisessa sekä leiri-isäntää yleisessä koordinoinnissa. Varsinainen työnohjaus on kuitenkin leiri-isännän vastuulla. Kaikki EstYES:n leiri-isännät ovat erittäin kokeneita, joten vetäjät voivat myös ajatella olevansa vapaaehtoisia muiden vapaaehtoisten joukossa.

Leirinvetäjälle tärkeintä on avoin, reipas ja ennakkoluuloton asenne. Aiempi kokemus vapaaehtoistyöleiriltä tai ryhmien vetämisestä on eduksi. Myös englannin kielen taito on tarpeen.

Lue täältä lisää leirinvetäjänä toimimisesta ja täältä Veneskosken leirillä vetäjänä viime kesänä toimineen Annan esittely.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Jenniin: Kuva_Tallinna_EvaMaria

Kerro muillekin:

Share

Yksi kommentti artikkeliin “Lähde leirinvetäjäksi Viroon!

  • 26.5.2015 | Heljä Vasara

    Olen kiinnostunut leirinvetämisestä Virossa. Kokemusta on monentyypisten leirien vastuuvetämisestä ja myös niihin liittyvistä mediayhteyksistä, jos tarpeen.


Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *