Vapaaehtoiseksi Ateenaan? KIIREELLINEN HAKU!

Haluatko toimia sosiaalisen oikeudemukaisuuden ja kulttuurienvälisen ymmärryksen puolesta? Lähde EVS-vapaaehtoiseksi sisarjärjestömme SCI Hellasin toimistoon – saat näköalapaikan kansainvälisen vapaaehtoistyön maailmaan ja käytännön kokemusta vapaaehtoisten koordinoinnista!

Culture_Marttinen2015_rajattu

MIKÄ EVS? EVS-vapaaehtoisen tulee olla 18-30 -vuotias. Vapaaehtoiselle kustannetaan matkat, majoitus, ruoka, vakuutus, kielikurssi sekä maksetaan pieni taskuraha. Lue Cimon sivuilta lisätietoa Eurooppalainen vapaaehtoispalvelu EVS -ohjelmasta.

SCI Hellas on kansainvälisen rauhanliikkeen Service Civil Internationalin (SCI) jäsenjärjestö, joka pyrkii vapaaehtoistyön avulla edistämään rauhaa, yhteiskunnallista oikeudenmukaisuutta, kestävää kehitystä, kulttuurienvälistä ymmärrystä ja solidaarisuutta. SCI Hellas toimii erityisesti nuorten, pakolaisten, kehitysvammaisten ja globaalikasvatuksen parissa. Pääasialliset toimintamuodot ovat seminaarit ja valmennukset, vapaaehtoistyöleirit ja nuorisovaihdot sekä pitkäaikainen vapaaehtoistyö.

Vapaaehtoista etsitään vuodeksi tammi-maaliskuusta 2016 alkaen.

Vapaaehtoisen työtehtäviin kuuluu mm.:

  • SCI Hellasin toiminnan edistäminen: pitkä- ja lyhytaikainen vapaaehtoistyö, EVS-ohjelma sekä järjestön muu toiminta
  • Vapaaehtoisvaihtoihin, leirikoordinaatioon, valmennuksiin ja kampanjoihin liittyvät tehtävät
  • Yhteydenpito paikallisten ja kansainvälisten vapaaehtoisten sekä muiden järjestöjen kanssa
  • Paikallistoiminnan ideointi ja suunnittelu (työpajojen vetäminen n. kerran viikossa)

Työaika on kuusi tuntia viitenä päivänä viikossa (tarpeen mukaan työaika voi olla myös viikonloppuisin). Viikossa on kaksi vapaapäivää ja kuukaudessa kertyy kaksi lomapäivää.

VAPAAEHTOISEN PROFIILI: Hae tähän jos olet innostunut ja motivoitunut vapaaehtoinen, sinulla on kohtuullinen englannin kielen taito, sinua kiinnostaa rauhanjärjestön toiminta ja jaat SCI:n arvomaailman.

HUOM! EVS-paikkaan haetaan rahoitusta 1.10. päättyvässä hakuajassa, joten rahoitus varmistuu joulukuun aikana.

LISÄTIEDOT JA HAKEMINEN: lähetä englanninkielinen CV ja motivaatiokirje mahdollisimman pian KVT:n toimistolle osoitteeseen: 

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uusimmat vapaaehtoistyöpaikat

Volunteering vs Violence -opintoleiri Roomassa

Kiinnostaako sinua oppia kuinka kansainvälinen vapaaehtoistyö on vaikuttanut Italian antifasistiseen toimintaan ja rauhanliikkeeseen? Millainen rooli kaupunkitiloilla on ollut tässä kehityksessä? Kuinka vapaaehtoistyöllä voi edistää yhteiskunnallista dialogia ja vakautta?

Lue lisää »

EVS-vapaaehtoiseksi nuorisokeskukseen Belgiaan?

De Hoge Rielen on keskus, joka tarjoaa lapsi- ja nuorisoryhmille majoitusta ja monenlaista toimintaa. Keskus sijaitsee entisessä sotilastukikohdassa, jonka rakennukset on 70-luvulla muutettu ravintolaksi sekä ryhmä- ja nukkumatiloiksi. Alueella on 17 rakennusta ja sekä telttailumahdollisuus. Alueen koko on 230 hehtaaria ja se on yksi suurimmista nuorisokeskuksista Flanderin alueella.

Lue lisää »

Luovaa toimintaa ja luontoelämyksiä Sveitsissä

Kiinnostaako sinua taide, lasten ja nuorten kanssa toimiminen sekä kansainvälisessä yhteisössä työskenteleminen? Entäpä ekologinen elämäntapa, permakulttuuri ja yhteisöllinen asuminen? Tässä on sinulle elämäsi tilaisuus kartuttaa kansainvälistä työkokemusta ja tehdä EU-tuettua vapaaehtoistyötä mielenkiintoisten tehtävien parissa! 

Lue lisää »