KVT:n vapaaehtoisviikonloppu – kokemuksista teoiksi 3.-4.10.

Hyvät KVT:n vapaaehtoiset,

Tervetuloa KVT:n Vapaaehtoisviikonloppu Rauhanasemalle Helsinkiin la-su 3.-4. lokakuuta. Tule kokemaan vapaaehtoistyöntunnelmaa ja tutustumaan muihin vapaaehtoistyössä olleisiin!

Vapaaehtoisviikonloppu teemana on ”kokemuksista teoiksi” ja sen aikana syvennytään kestävän kehityksen teemaan vapaaehtoistyössä mm. Green Art- työpajassa, ryhmäkeskusteluissa sekä valmistamalla vegaanista ruokaa yhdessä. Lauantaina iltaohjelmassa klo 19.00 nähdään elokuva Autolla Nepaliin ja vaihdetaan vapaamuotoisesti kokemuksia kuluneen vuoden leiri- ja vapaaehtoiskokemuksia. Ohjelmaa on lauantaina klo 10 alkaen aina iltasaunaan asti ja sunnuntaina klo 10.00-15.30. Tarkempia tietoja saat myös Facebook-tapahtumasta.

Kutsumme Vapaaehtoisviikonloppuun kaikki loppuvuoden 2014 ja vuoden 2015 Suomen leiriläiset, leiri-isäntien edustajat sekä ulkomailla pidempiaikaisessa vapaaehtoistyössä olleet.

ILMOITTAUTUMINEN: Keskiviikkoon 23.9. mennessä tämän verkkolomakkeen kautta.

MAJOITUS: KVT:n jäsenet majoittavat Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tulevat vapaaehtoiset koteihinsa. Mikäli tarvitset majoitusta viikonlopulle, kerrothan siitä ilmoittautumislomakkeessa. Jos asut Pääkaupunkiseudulla ja voisit majoittaa 1-2 henkeä viikonlopun ajaksi, mainitsethan siitä myös ilmoittautumislomakkeessa tai ota yhteyttä Meriin:

RUOKA: Tarjoamme valmennuksen ajan kasvisruokaa, mutta kirjoitathan ilmoittautumislomakkeeseen jos sinulla ruoka-allergioita tai jokin erityisruokavalio.

OSALLISTUMISMAKSU: 10 euroa, jolla katetaan ruokakuluja ja lauantai-illan elokuvanäytös ”Autolla Nepaliin”.

OHJELMA: Tarkka ohjelma julkaistaan lähempänä tapahtumaa, nopeimmin uudet päivitykset saa liittymällä viikonlopun Facebook-tapahtumaan. Osa ohjelmasta pidetään englanniksi. Otamme myös vastaan vinkkejä mitä ohjelmaan voisi sisällyttää!

MITÄ OTTAA MUKAAN:
– Liinavaatteet/Makuupussi
– Kynä ja paperia
– Pyyhe
– Mukavat säänmukaiset vaatteet (myös mahdolliset sadevarusteet)!
– Iloista mieltä ja halua tutustua uusiin ihmisiin!

Lämpimästi tervetuloa!

volunteer_sokerikulma2015

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *