Hae EVS-vapaaehtoiseksi Armeniaan!

Armenia_EVSArmenian pääkaupungissa Jerevanissa on useita paikkoja EVS-vapaaehtoisille!

Vapaaehtoiset työskentelevät mielenkiintoisissa ja monipuolisissa tehtävissä lasten parissa. Työnkuvaan kuuluu lasten opetusta sekä aktiviteettien ja työpajojen järjestämistä vapaaehtoisen omien kykyjen mukaisesti (mm. musiikki, taide, teatteri). Tehtäviin voi kuulua myös tiedotusta, kuten verkkosivujen päivitystä ja tapahtumien järjestämistä.

Katso täältä kaikkien EVS-paikkojen yksityiskohtaiset kuvaukset: EVS_descriptions_Armenia.

EVS-paikkoihin haetaan rahoitusta 30.4. päättyvässä hakuajassa, joten paikkojen rahoitus varmistuu vasta kesäkuun aikana. Vapaaehtoistyön voi aloittaa aikaisintaan elo-syyskuussa. Vapaaehtoistyön kesto on 6-12 kuukautta.

Vapaaehtoisen toivotaan olevan oma-aloitteinen, luova, luotettava, aidosti kiinnostunut lasten parissa toimimisesta, hyvä tiimityöskentelijä sekä osaavan sujuvasti englantia (tai jotain toista Euroopan suurista kielistä) sekä olevan halukas opiskelemaan armeniaa.

MIKÄ EVS? EVS-vapaaehtoisen tulee olla 18-30 -vuotias. Vapaaehtoiselle kustannetaan matkat (90%), majoitus, ruoka, vakuutus, kielikurssi (armenia) sekä maksetaan pieni taskuraha. Majoitus on yhdessä muiden vapaaehtoisten kanssa ja kaikille vapaaehtoisille järjestetään perehdytys ensimmäisen viikon aikana. Tämän lisäksi vapaaehtoisen tulee vapaaehtoisjaksonsa aikana osallistua kahteen valmennukseen. Lue Cimon sivuilta lisätietoa Eurooppalainen vapaaehtoispalvelu EVS -ohjelmasta.

Lisätiedot ja hakeminen: lähetä englanninkielinen CV ja motivaationkirje 20.4. mennessä KVT:n toimistolle osoitteeseen:

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uusimmat vapaaehtoistyöpaikat

Syksyllä leirille!

Miltä syksysi näyttää? Kiinnostaisiko sinua lähteä tutustumaan uusiin kulttuureihin ja työskentelemään yhteisen hyvän ja rauhallisemman maailman puolesta? Vaikka vilkkain leirisesonki onkin pian ohi, järjestetään syksyllä vielä monia mielenkiintoisia vapaaehtoistyöprojekteja, joille ehtii edelleen hakea.

Lue lisää »

Lähde osallistumaan erityislasten arkeen Moldovaan!

Haluatko sukeltaa moldovalaiseen arkeen, auttaa perhekodin askareissa sekä työskennellä lasten kanssa? Moldovaan etsitään 18-30 -vuotiasta vapaaehtoista, jolla on kokemusta lasten kanssa työskentelystä sekä intoa kehittää taitojaan erityislasten kanssa toimimisessa. Vapaaehtoistyöjakso alkaa syyskuussa 2018/heti kuin mahdollista ja kestää joulukuun loppuun saakka.

Lue lisää »

EVS-vapaaehtoiseksi nuorisokeskukseen Belgiaan?

De Hoge Rielen on keskus, joka tarjoaa lapsi- ja nuorisoryhmille majoitusta ja monenlaista toimintaa. Keskus sijaitsee entisessä sotilastukikohdassa, jonka rakennukset on 70-luvulla muutettu ravintolaksi sekä ryhmä- ja nukkumatiloiksi. Alueella on 17 rakennusta ja sekä telttailumahdollisuus. Alueen koko on 230 hehtaaria ja se on yksi suurimmista nuorisokeskuksista Flanderin alueella.

Lue lisää »