Kiburanga Women’s Self-Help Group etsii vapaaehtoisia!

Haluatko tietää, millaista on elää arkea lounais-Kenian maaseudulla? Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan naisten aseman parantamiseksi yhdessä paikallisyhteisön kanssa? 

Kumppanijärjestömme Kiburanga Women´s Self-Help Group etsii motivoituneita vapaaehtoisia työskentelemään yhdessä Kiburangan paikallisaktiivien kanssa naisten aseman parantamiseksi.
Järjestö tähtää paikallisyhteisön voimistamiseen naisten toimijuuden kautta ruohojuuritason projekteissa. Tällä hetkellä Kiburangassa on avoinna lyhyt- ja pitkäaikaisia vapaaehtoistyöpaikkoja terveyskasvatuksen, opetuksen, rakentamisen, maanviljelyn ja puiden istutuksen parissa.

Järjestön päämääränä on naisten osallistaminen 1) yhteisön taloudelliseen kehitykseen ja tuottavuuteen, 2) HIV:n ja AIDS:in vastaiseen taisteluun, 3) paikallisyhteisön tiedottamiseen naisten ympärileikkaukseen liittyvistä riskeistä ja 4) sukupuolten tasa-arvon edistämiseen. Lisäksi järjestö haluaa kehittää alueen kulttuurikeskusta, panostaa ympäristön suojeluun ja kestävään maanviljelyyn puita istuttamalla sekä rakentaa orpokodin alueen HIV- ja AIDS-orvoille. Lue täältä lisää Kenian pitkäaikaispaikoista, maat ovat listassa aakkosjärjestyksessä.

Kiburanga sijaitsee Kurian alueella, lounais-Keniassa, Migorin maakunnassa, aivan Tansanian rajan tuntumassa. Vapaaehtoisena sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä työskentelemään naisten aseman parantamiseksi ja samalla elämään paikallista maaseudun arkea kukonlaulusta hämärtyvän illan kaskaiden kuoroon.

Osallistumismaksut ovat vapaaehtoistyöleireillä 210 euroa ja kuukausimaksut pitkäaikaisprojekteissa ovat 240 euroa. Nämä maksut sisältävät kuljetuksen projektiin ja sieltä takaisin, leireillä yhden yön hostellimajoituksen Nairobissa, majoituksen ja ruokailut projektin aikana, perehdytyksen ja vastaanottavan järjestön hallinnolliset kulut sekä henkilökohtaisen tuen projektin aikana. Vapaaehtoistyöleirit kestävät kolme viikkoa, ja pitkäaikaisvapaaehtoisprojektiin tulee sitoutua 3-12 kuukaudeksi.

Vapaaehtoiselta odotamme paikallisyhteisön kunnioitusta, sopeutumiskykyä yksinkertaisiin asuinolosuhteisiin, joustavuutta ja itseohjautuvuutta, sinnikkyyttä ja luovuutta ympäristössä, jossa resurssit ovat tiukilla sekä kommunikaatio- ja yhteistyökykyä myös kiperiltä tuntuvissa tilanteissa.

Lue täältä lisää pitkäaikaispaikkoihin hakemisesta ja täältä leireille hakemisesta. Lisätietoja voi myös kysyä osoitteesta:

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uusimmat vapaaehtoistyöpaikat

Volunteering vs Violence -opintoleiri Roomassa

Kiinnostaako sinua oppia kuinka kansainvälinen vapaaehtoistyö on vaikuttanut Italian antifasistiseen toimintaan ja rauhanliikkeeseen? Millainen rooli kaupunkitiloilla on ollut tässä kehityksessä? Kuinka vapaaehtoistyöllä voi edistää yhteiskunnallista dialogia ja vakautta?

Lue lisää »

EVS-vapaaehtoiseksi nuorisokeskukseen Belgiaan?

De Hoge Rielen on keskus, joka tarjoaa lapsi- ja nuorisoryhmille majoitusta ja monenlaista toimintaa. Keskus sijaitsee entisessä sotilastukikohdassa, jonka rakennukset on 70-luvulla muutettu ravintolaksi sekä ryhmä- ja nukkumatiloiksi. Alueella on 17 rakennusta ja sekä telttailumahdollisuus. Alueen koko on 230 hehtaaria ja se on yksi suurimmista nuorisokeskuksista Flanderin alueella.

Lue lisää »

Luovaa toimintaa ja luontoelämyksiä Sveitsissä

Kiinnostaako sinua taide, lasten ja nuorten kanssa toimiminen sekä kansainvälisessä yhteisössä työskenteleminen? Entäpä ekologinen elämäntapa, permakulttuuri ja yhteisöllinen asuminen? Tässä on sinulle elämäsi tilaisuus kartuttaa kansainvälistä työkokemusta ja tehdä EU-tuettua vapaaehtoistyötä mielenkiintoisten tehtävien parissa! 

Lue lisää »