Kesäksi ehtii vielä leirille!

Leireillä tehdään vapaaehtoistöitä monikulttuurisessa porukassa, saadaan elämään uutta näkökulmaa, kohdataan uusia ystäviä ja kääritään hihat paremman maailman puolesta!

Vapaaehtoistyöleirejä järjestetään ympäri maailman, niille voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen ilman yläikärajaa. Vapaaehtoistyötä varten ei tarvita ammatillista osaamista, vaan kaikki halukkaat voivat osallistua. Leirit kestävät kymmenestä päivästä neljään viikkoon. Vapaaehtoisia leirillä on 6-16. Kesällä leiritarjonta on kaikista monipuolisin ja leirejä järjestetään mm. Italiassa Sardiniassa kehitysvammaisten parissa, luomutilalla Tsekissä, Yhdysvalloissa lakota-yhteisön perinteikkään aurinkotanssin valmistelussa sekä lastentoimintaleireillä Sri Lankassa tai Palestiinassa. Kulut: leirinvälitysmaksu 100 euroa + KVT:n jäsenmaksu 10/20 euroa. Tämän lisäksi vapaaehtoinen kustantaa itse matkat sekä vakuutuksen. Täältä voi lukea lisätietoja leirille hakemisesta.

Nämä ja kaikki muut 600 leiriämme löytyvät tietokannastamme. Lisäinspiraation saamiseksi voit myös lukea kokeneen leiriläisen Laura Laitisen 10 syytä lähteä vapaaehtoistyöleirille.

Näin leirikokemustaan jäsentää kesällä 2014 leirillä pakolaiskeskuksessa ollut sosiaalialan opiskelija Jasmina Haapanen:

”Oli kasvattaa kuulla elämäntarinoita perheilta, jotka olivat joutuneet jättämään kotinsa sodan takia. Erityisesti työ lasten kanssa antoi minulle uusia näkökulmia omaan opiskeluuni ja tulevaan työhöni lasten parissa, mutta koko kokemus toi syvyyttä ja realistisuutta tapaan, jolla katson ja jäsennän maailmaa ympärilläni. ”

Sinäkin voit saada tällaisen kokemuksen – ole rohkea ja lähde leirille!

lauta

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *