Vapaaehtoistyöleirien haku on käynnissä ympäri vuoden!

Vietnam_SaraJakonenParempi maailma kasvaa konkreettisista teoista!

Kiinnostaako sinua vapaaehtoistyö ulkomailla? Haluaisitko saada elämääsi uutta näkökulmaa, kohdata paikallisia ihmisiä ja tehdä vapaaehtoistöitä hyvän asian puolesta?

Kansainvälisellä vapaaehtoistyöleirillä voit tehdä konkreettista työtä paremman maailman edistämiseksi: kitkeä luomupeltoja, leikkiä lasten kanssa, viihdyttää vanhuksia, auttaa kyläjuhlien ja festivaalien järjestämisessä, rakentaa polkuja kansallispuistoihin ja osallistua kulttuurihistoriallisesti arvokkaiden rakennusten korjaukseen.

Leirejä järjestetään ympäri maailman ja leirinjärjestäjät ovat pieniä paikallisia yhdistyksiä, yhteisöjä, osuuskuntia ja muita yleishyödyllisiä tahoja. Töitä leirillä tehdään talkoohengellä monikulttuurisessa porukassa.

Mikä vapaaehtoistyöleiri?

Vapaaehtoistyöleirillä tehdään työtä yleistyödyllisissä hankkeissa kansainvälisessä ryhmässä. Vapaaehtoistyöleirille voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, yläikärajaa ei ole. Vapaaehtoistyötä varten ei tarvita ammatillista osaamista, vaan kaikki halukkaat voivat osallistua. Leirit kestävät kymmenestä päivästä neljään viikkoon ja useimmiten leirin järjestäjä tarjoaa vapaaehtoiselle majoituksen ja ruuan. Vapaaehtoisia leirillä on 6-20.

Vapaaehtoistyöleirejä on tietokannasamme ympäri vuoden. Hae nyt, ja varmista paikkasi
juuri haluamallasi leirillä!

Lisätietoa vapaaehtoistyöleireistä ja niille hakemisestä löydät täältä.

Lisätietoja varten voit myös ottaa yhteyttä KVT:n toimistoon:

 /+358451049829 (ma-to)

Oksana Volosevich_Kroatia-Kutina_2015

 

 

Kerro muillekin:

Share

Olet täällä:

Leirinvälitysmaksut 2018

Leirinvälitysmaksu 2018: 100 €

Etelän leirit 2018: 130 €

KVT:n jäsenmaksu 10/20 €