Haluatko Serbiaan tekemään luonnonsuojeluun liittyvää työtä? Kahdella pian alkavalla vapaaehtoisleireillä on vielä tilaa!

Lähde Ludas-järvelle suojelemaan alueen luontoa! Järvi ympäristöineen on maailman vanhimpia luonnonsuojelualueita. Vapaaehtoisten tehtävät liittyvät monivuotiseen projektiin, jonka tavoitteena on elvyttää alueen luontoa. Vapaaehtoisten tehtävänä on poistaa alueelle kertynyttä rikkakasvustoa. Ludas-järven lähiympäristössä on myös paljon historiallisia nähtävyyksiä ja vapaaehtoisille järjestetään retkiä näihin kiinnostaviin kohteisiin. Leiri järjestetään 30.6-14.7.13.  Lue leirin koko kuvaus ja lähetä hakemuksesi täällä.

Heinäkuun alussa, 1.-15.7.13, järjestettävällä leirillä on myös tilaa! Leiriläiset auttavat parantamaan paikallisen kylän, Donja Toponican, ympäristön viihtyisyyttä siivoamalla roskia, maalaamalla aitoja ja leikkaamalla ruohoa. Leirin toinen tärkeä tavoite on lisätä paikallisten tietoisuutta ympäristönsuojeluun liittyvistä asioista ja kestävästä elämäntyylistä. Tietoisuutta lisätään erityisesti nuorten keskuudessa. Vapaaehtoiset viettävätkin aikaa paikallisten nuorten kanssa, joille he opettavat englantia, ja jotka puolestaan opettavat leikkejä ja tansseja vapaaehtoisille. Lue leirin koko kuvaus täältä.

Hakuohjeet löydät täältä.

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *