Haluatko lähteä leirille perheesi kanssa?

keuruunettiinEuroopassa järjestetään vuosittain useita perheleirejä, jotka löytää yleensä leirinhakukoneestamme ”family camp” koodin alta tai ottamalla yhteyttä KVT:n toimistoon.

Yksi tämän kesäisistä perheleireistä on KVT:n virolaisen kumppanijärjestön toteuttama ympäristön suojeluun keskittyvä leiri 17.-28.8. Leirin päivärytmi on suunniteltu siten, että sekä vanhemmat että lapset pystyvät osallistumaan työntekoon. Myös leiri-isäntä ohjaa lapsille työaikoina erilaisia aktiviteetteja ja vapaa-ajan toiminta suunnitellaan yhdessä. Leiri-isännillä on jo lähes kymmenen vuoden kokemus perheleirien järjestämisestä.

Suurin osa leirillä tehtävästä työstä on ulkotiloissa ja se sisältää lähinnä puiden ja puskien raivaamista, polttopuiden tekoa, maatilan rakennusten kunnostusta sekä ruuanlaittoa ja siivousta. Päivittäin työskennellään 4-6 tuntia ja vapaa-aikana tehdään retkiä ja tutustutaan paikallisiin nähtävyyksiin.

Majoitus on 2-4 hengen huoneissa riippuen perheen koosta. Leirillä on myös 100 euron lisämaksu, joka käytetään majoituksen, ruoan ja muun toiminnan järjestämiseen.

Leirille haku ja leirin koko kuvaus on täällä. Lisätietoja saa KVT:n toimistosta ottamalla yhteyttä:

 

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *