Lähde EVS-vapaaehtoiseksi Sveitsiin tai Kreikkaan!

Nyt voit hakea EU-tuetuksi EVS-vapaaehtoiseksi KVT:n sisarjärjestöihin Sveitsiin tai Kreikkaan! Molemmissa tehtävissä vapaaehtoiset työskentelevät kansainvälisissä tehtävissä, osallistuvat vapaaehtoistyöleirien koordinointiin, työpajojen ja valmennusten järjestämiseen, viestintään ja saavat ideoida kiinnostuksensa mukaan oman projektin. Näissä hommissa käytännön työkokemus karttuu ihan varmasti!

Vapaaehtoisten toivotaan jakavan SCI liikkeen arvomaailman, olevan oma-aloitteisia, ihmisläheisiä, luotettavia, aidosti kiinnostuneita mainituista tehtävistä, hyviä tiimityöskentelijöitä sekä osaavan englantia. Sveitsissä englannin kielen lisäksi toivotaan saksan taitamista sekä ideaalitilanteessa myös ranskan tai italian kielen taitoa.

MIKÄ EVS? EVS-vapaaehtoisen tulee olla 18-30 -vuotias. Vapaaehtoiselle kustannetaan matkat, majoitus, ruoka, vakuutus sekä maksetaan pieni taskuraha. Lue Cimon sivuilta lisätietoa Eurooppalainen vapaaehtoispalvelu EVS -ohjelmasta.

SVEITSI: Vapaaehtoistyöjakso alkaa 9.1.2017 ja päättyy 15.12. 2017. SCI Sveitsin Toimisto sijaitsee Bernissä. Katso täältä paikan yksityiskohtainen kuvaus: EVS Sveitsi. Haku: maanantaihin 19.9. mennessä, lähetä englanninkielinen CV ja motivaatiokirje osoitteeseen:

KREIKKA: Vapaaehtoistyöjakso alkaa huhtikuussa 2017 ja kestää vuoden. SCI Hellasin toimisto sijaitsee Ateenassa, paikkoja on kahdelle vapaaehtoiselle. Katso täältä paikan yksityiskohtainen kuvaus: EVS OPEN CALL – SCI HellasHaku: sunnuntaihin 18.9. mennessä, toimi kuvauksessa olevien ohjeiden mukaan, muistathan pistää KVT:n toimiston hakemukseesi kopioksi tai lähettää meille tiedon hakemisestasi osoitteeseen:

HUOM! Maksathan hakiessasi myös KVT:n jäsenmaksun.

SCI hellas_2

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uusimmat vapaaehtoistyöpaikat

Volunteering vs Violence -opintoleiri Roomassa

Kiinnostaako sinua oppia kuinka kansainvälinen vapaaehtoistyö on vaikuttanut Italian antifasistiseen toimintaan ja rauhanliikkeeseen? Millainen rooli kaupunkitiloilla on ollut tässä kehityksessä? Kuinka vapaaehtoistyöllä voi edistää yhteiskunnallista dialogia ja vakautta?

Lue lisää »

EVS-vapaaehtoiseksi nuorisokeskukseen Belgiaan?

De Hoge Rielen on keskus, joka tarjoaa lapsi- ja nuorisoryhmille majoitusta ja monenlaista toimintaa. Keskus sijaitsee entisessä sotilastukikohdassa, jonka rakennukset on 70-luvulla muutettu ravintolaksi sekä ryhmä- ja nukkumatiloiksi. Alueella on 17 rakennusta ja sekä telttailumahdollisuus. Alueen koko on 230 hehtaaria ja se on yksi suurimmista nuorisokeskuksista Flanderin alueella.

Lue lisää »

Luovaa toimintaa ja luontoelämyksiä Sveitsissä

Kiinnostaako sinua taide, lasten ja nuorten kanssa toimiminen sekä kansainvälisessä yhteisössä työskenteleminen? Entäpä ekologinen elämäntapa, permakulttuuri ja yhteisöllinen asuminen? Tässä on sinulle elämäsi tilaisuus kartuttaa kansainvälistä työkokemusta ja tehdä EU-tuettua vapaaehtoistyötä mielenkiintoisten tehtävien parissa! 

Lue lisää »