EVS-vapaaehtoiseksi sisarjärjestömme toimistoon Ljubljanaan tai Madridiin?

Haluatko näköalapaikan kansainvälisen vapaaehtoistyön maailmaan ja käytännön kokemusta vapaaehtoisten koordinoinnista?

EVS sisarjärjestöjemme SCI Madridin ja Zavod Voluntariatin toimistoissa on loistava mahdollisuus kansainvälisen työkokemuksen hankkimiseen!

MIKÄ EVS? EVS-vapaaehtoisen tulee olla 18-30 -vuotias. Vapaaehtoiselle kustannetaan matkat, majoitus, ruoka, vakuutus, kielikurssi (Espanjassa verkkokielikurssi)  sekä maksetaan pieni taskuraha. Lue Cimon sivuilta lisätietoa Eurooppalainen vapaaehtoispalvelu EVS -ohjelmasta.


Slovenia – Zavod Voluntariat

Zavod Voluntariat on vuonna 1991 perustettu Service Civil internationalin jäsenjärjestö.  Zavod Voluntariat on voittoa tavoittelematon kansalaisjärjestö, joka pyrkii vapaaehtoistyön avulla edistämään yhteiskunnallista oikeudenmukaisuutta, kestävää kehitystä, kulttuurienvälistä ymmärrystä ja solidaarisuutta.
Pääasialliset toimintamuodot ovat: seminaarit ja valmennukset,  vapaaehtoistyöleirit ja nuorisovaihdot sekä pitkäaikainen vapaaehtoistyö. Toimintaan kuuluu myös ”vapaaehtoiskerho”, jota EVS-vapaaehtoiset vetävät.

Vapaaehtoisia etsitään ajalle 15.1.2016-14.1.2017. Paikkoja on kahdelle vapaaehtoiselle, joilla molemmilla on erilainen toimenkuva. Toinen vapaaehtoisista tulee työskentelemään kansainvälisen vapaaehtoistyön ja vapaaehtoisten koordinoinnin parissa ja toinen monipuolisten viestinnän tehtävien parissa. Vapaaehtoisilta toivotaan motivaatiota uuden oppimista ja kyseisiä tehtäviä kohtaan, hyvää englannin kielen taitoa, ryhmätyöskentelytaitoja, hyvää aloitekykyä, vastuuntuntoa, joustavuutta ja avarakatseisuutta.

Lue täältä lisätietoja työstä, vaatimuksista sekä molempien vapaaehtoisten työnkuvat: Call for TWO EVS volunteers at Zavod Voluntariat

Hakemukset (englanninkielinen CV, motivaatiokirje sekä tästä ladattava hakulomake) tulee lähettää KVT:n toimistolle 13.8. klo 15.00 mennessä tai mahdollisimman pian osoitteeseen:

Espanja – SCI Madrid

EVS-vapaaehtoisia etsitään ajalle helmikuu-lokakuu 2016. Paikkoja on kahdelle vapaaehtoiselle.

SCI Madrid on Service Civil internationalin jäsenjärjestö ja sen päätoimintamuoto on vapaaehtoistyöleirien järjestäminen Espanjassa sekä vapaaehtoisten lähettäminen leireille ulkomaille. Vuosittain järjestö lähettää ja vastaanottaa yhteensä n. 500 vapaaehtoista. Tämän lisäksi Madridissa järjestetään myös erilaista paikallistoimintaa. EVS-vapaaehtoisia etsitään ”Volunteers Promoting Vounteering” -hankkeeseen, jossa vapaaehtoisten tehtäviin kuuluu mm.:

  • Vapaaehtoistyöhön hakevien neuvonta ja opastus
  • Vapaaehtoisvaihtoon ja leirikoordinaatioon liittyvät tehtävät
  • Madridissa toimivien vapaaehtoistoisryhmien koordinointi (Snacks on the street, Spanish classes, North-South and Ecosphere).
  • Ihmisoikeuksia, reilua kauppaa, vaihtoehtoisia talousmalleja, syrjäytymistä ym. käsittelevien työpajojen järjestäminen
  • Valmennusten järjestämisessä avustaminen
  • Verkostoituminen muiden vapaaehtoistyöjärjestöjen kanssa
  • Viestintämateriaalien valmisteleminen: uutiskirje, julisteet, esitteet ym.
  • Espanjassa pidettäville vapaaehtoistyöleireille osallistuminen

Työaika on kuusi tuntia viitenä päivänä viikossa (tarpeen mukaan työaika voi olla myös viikonloppuisin). Viikossa on kaksi vapaapäivää ja kuukaudessa kertyy kaksi lomapäivää. Työaika on max. 35 tuntia viikossa.

VAPAAEHTOISEN PROFIILI: Vapaaehtoisen toivotaan olevan kiinnostunut monikulttuurisuudesta ja jakavan SCI:n arvomaailman. Erityisesti aikaisempaa vapaaehtoistyökokemusta painotetaan valinnassa (ei tarvitse olla KVT:stä tai SCI:sta, kaikki vapaaehtoistyö on plussaa). Vapaaehtoisella tulisi olla kohtuullinen espanjan kielen taito.

HUOM! EVS-paikkaan haetaan rahoitusta 1.10. päättyvässä hakuajassa, joten rahoitus varmistuu joulukuun aikana.

Lisätiedot ja hakeminen: lähetä espanjankielinen CV ja motivaatiokirje 7.9. mennessä tai mahdollisimman pian KVT:n toimistolle osoitteeseen: 

Adventure_Marttinen2015_Rajattu

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uusimmat vapaaehtoistyöpaikat

Syksyllä leirille!

Miltä syksysi näyttää? Kiinnostaisiko sinua lähteä tutustumaan uusiin kulttuureihin ja työskentelemään yhteisen hyvän ja rauhallisemman maailman puolesta? Vaikka vilkkain leirisesonki onkin pian ohi, järjestetään syksyllä vielä monia mielenkiintoisia vapaaehtoistyöprojekteja, joille ehtii edelleen hakea.

Lue lisää »

Lähde osallistumaan erityislasten arkeen Moldovaan!

Haluatko sukeltaa moldovalaiseen arkeen, auttaa perhekodin askareissa sekä työskennellä lasten kanssa? Moldovaan etsitään 18-30 -vuotiasta vapaaehtoista, jolla on kokemusta lasten kanssa työskentelystä sekä intoa kehittää taitojaan erityislasten kanssa toimimisessa. Vapaaehtoistyöjakso alkaa syyskuussa 2018/heti kuin mahdollista ja kestää joulukuun loppuun saakka.

Lue lisää »

EVS-vapaaehtoiseksi nuorisokeskukseen Belgiaan?

De Hoge Rielen on keskus, joka tarjoaa lapsi- ja nuorisoryhmille majoitusta ja monenlaista toimintaa. Keskus sijaitsee entisessä sotilastukikohdassa, jonka rakennukset on 70-luvulla muutettu ravintolaksi sekä ryhmä- ja nukkumatiloiksi. Alueella on 17 rakennusta ja sekä telttailumahdollisuus. Alueen koko on 230 hehtaaria ja se on yksi suurimmista nuorisokeskuksista Flanderin alueella.

Lue lisää »