Etelän leireille tai pitkäaikaisvapaaehtoistyöhön lähtevien valmennus 6.9.!

atacamaHei kaikki Etelän leireille tai pitkäaikaisvapaaehtoistyöhön lähtevät!

KVT järjestää lähtövalmennuksen Pasilan Rauhanasemalla lauantaina 6.9. Valmennus on pakollinen kaikille niille, jotka lähtevät Etelän leireille tai 1-12 kuukauden kestoiseen, pidempiaikaiseen vapaaehtoistyöhön. Valmennukseen voi osallistua, vaikka varmaa vapaaehtoispaikkaa ei vielä olisi tiedossa. Osallistuminen kannattaa, jos on suunnitelmissa lähteä vapaaehtoiseksi syksyn tai talven aikana, sillä seuraava valmennus järjestetään vuoden 2014-2015 talvella.

Päivän aikana saat lisää hyödyllistä tietoa uuden ja erilaisen kulttuurin kohtaamisesta, sen antamista iloista ja haasteista. Saat myös tietoa käytännön asioista, joihin tulet mitä todennäköisimmin reissusi aikana törmäämään ja, joista sinun on hyvä olla tietoinen jo ennen matkaa. Tapaat muita kanssasi samassa tilanteessa olevia, matkaansa suunnittelevia ja jännittäviä ihmisiä. Valmentajina toimivat KVT:n aktiivit, joilla on itsellään aikaisempaa kokemusta vapaaehtoistyöstä eri puolilla maailmaa. He kertovat päivän aikana myös omista kokemuksistaan ja vastaavat mielellään mielessäsi pyöriviin kysymyksiin.

Jos siis olet lähdössä pitkäaikaisvapaaehtoiseksi tai Etelän leirille, tule Rauhanasemalle lauantaina 6.9. kello 9.30–18.00. Luvassa on tärkeitä näkökulmia matkaan lähtemisestä mukavassa ja rennossa seurassa!

Valmennus on maksuton, mutta osallistujien tulee maksaa KVT:n jäsenmaksu (10€ opiskelijat, työttömät, eläkeläiset/20€ työssäkäyvät) sekä tuoda mukanaan 5 euroa ruokarahaa (sis. aamiainen, maittava kasvislounas sekä iltapäiväkahvi/tee).

Ilmoittautuminen viimeistään 3.9. mennessä osoitteeseen

Tervetuloa!

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *