Etelän leireille ja pitkäaikaisvapaaehtoistyöhön lähtevien valmennus 21.5.

Solidaarisen maailman rakentamista? Kokemuksia, jotka kantavat läpi elämän? Uuden oppimista ja taitoja tulevaisuuden varalle?  Näitä saa vapaaehtoistyöstä maailmalta!

KVT järjestää lähtövalmennuksen Pasilan Rauhanasemalla lauantaina 21.5.2016. Valmennukseen osallistumista edellytetään kaikilta, jotka lähtevät Etelän leirille tai 1-12 kuukauden kestoiseen, pidempiaikaiseen vapaaehtoistyöhön. Valmennukseen ovat tervetulleita osallistumaan kaikki, jotka ovat jo hakeneet vapaaehtoistyöhön tai joilla on suunnitelmissa lähteä vapaaehtoistyöhön kesän/syksyn 2016 aikana.

Päivän aikana tutustutaan KVT:n toimintaan sekä käsitellään monipuolisesti kansainväliseen vapaaehtoistyöhön liittyviä asioita, vapaaehtoistyöhön valmistautumista, käytännön järjestelyjä, vapaaehtoistyön vastuullisuutta ja vapaaehtoistyön merkitystä. Valmennuksessa saadaan myös hyödyllistä tietoa erilaisen kulttuurin kohtaamisesta sekä uudessa ympäristössä elämisen tuomista oppimiskokemuksista ja haasteista. Tämän lisäksi valmennuksessa tavataan muita vapaaehtoistyötänsä suunnittelevia ja kokemusta jännittäviä ihmisiä. Valmennus on toiminnallinen ja vuorovaikutuksellinen, joten osallistujien toivotaan olevan aktiivisia. Valmentajina toimivat KVT:n kokeneet vapaaehtoiset, jotka ovat kaikki olleet aiemmin vapaaehtoistyössä eri puolilla maailmaa. He kertovat päivän aikana omista kokemuksistaan ja vastaavat osallistujien kysymyksiin. Tapahtumassa tarjotaan aamiainen, kasvislounas ja iltapäiväkahvi/tee, joista peritään 5 euron ruokamaksu.

Jos olet lähdössä pitkäaikaisvapaaehtoiseksi tai Etelän leirille, tule paikalle lauantaina 21.5. kello 9.30–18.00. Luvassa on tärkeitä näkökulmia matkaan lähtemisestä mukavassa ja rennossa seurassa! Osa tästä valmennuksesta on myös yhdessä KVT:n leirinvetäjien kanssa ja kaikki yhteiset osiot ovat englanniksi.

Ilmoittautuminen ke 18.5. mennessä osoitteeseen  Kerrothan ilmoittautumisesi yhteydessä minne ja kuinka pitkäksi ajaksi aiot lähteä vapaaehtoistyöhön sekä mahdollisesta erityisruokavaliostasi. Kaikilla osallistuvilla tulisi olla myös KVT:n jäsenmaksu maksettuna valmennuspäivään mennessä.

Tervetuloa!

MeriPaunonen_Salar de Uyuni, Bolivia

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *