Avoimet ovet Siuntion vastaanottokeskuksessa 18.6.

Tervetuloa! Welcome! Villkommen! добро пожаловать! Karibu! Bienvenu! Bienvenido! خوش آمد!

Tervetuloa Siuntion vastaanottokeskuksen avoimien ovien päivään tiistaina 18.6 klo 17-19.

Siuntion vastaanottokeskuksessa on parhaillaan meneillään KVT:n kansainvälinen vapaaehtoisleiri, jolle osallistuu vapaaehtoisia Taiwanista, Espanjasta, Ranskasta, Nigeriasta ja Iranista. Leirin tehtävänä on mm. vastaanottokeskuksen tilojen maalausta ja juhannusjuhlien järjestelyä asukkaiden kanssa. Yhteistä ymmärrystä -globaalikasvatushankkeen puitteissa järjestetään avointen ovien päivä, jolloin on mahdollista tutustua vastaanottokeskuksen elämään. SPR:n  Siuntion vastaanottokeskuksessa asuu erityisesti nuoria turvapaikanhakijoita.

Avointen ovien päivässä on tarjolla uusia makuja, ajatuksia herättäviä valokuvia, ohjelmaa ja musiikkia. Paikalla on kansainvälistä poppoota niin asukkaina kuin vapaaehtoisina Kansainvälinen vapaaehtoistyö ry:n leiriläisinäkin. Tule tapaamaan uusia tuttavuuksia, käsittelemään globaaleja kysymyksiä ja pitämään hauskaa!

Paikalle pääsee omien kulkuneuvojen lisäksi Y-junalla Siuntion asemalle, josta voimme tulla hakemaan, kunhan tiedämme tämän hyvissä ajoin. Junia lähtee Helsingistä 15.32, joka on Siuntiossa 16.13, ja 16.32, perillä 17.13. Takaisin päin juna lähtee klo 19.42, ja on Helsingissä 20.28.

Järjestelyiden helpottamiseksi ilmoittaudu  joko puhelimitse 045-3422320 tai sähköpostitse hankekoordinaattori Emmi Ruohoselle.

intiaanit

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *