Avainsana-arkisto: vapaaehtoinen valokeilassa

Vapaaehtoinen valokeilassa: Kimmo Elomaa

Blogissa esittäytyy kesätauon jälkeen ilopilleri Kimmo Elomaa, joka on KVT:n aktiivinen vapaaehtoinen jo useamman vuoden takaa. Kimmo päätyi monen muun tavoin mukaan KVT:n toimintaan osallistumalla ensin vapaaehtoistyöleirille ulkomailla, ja on sittemmin ollut monessa mukana niin kotimaassa kuin kansainvälisessäkin toiminnassa.

Vapaaehtoinen valokeilassa: Mahis

Mahis on vähän kaikessa KVT:n toiminnassa mukana oleva iloinen hengen nostattaja. Hänet löytää tapahtumissa usein kameran takaa, valmentamassa tai seremoniamestarin roolissa. Lue alta mikä innosti Mahiksen tekemään vapaaehtoistyötä ja mikä hänen mielestään on parasta KVT:n vapaaehtoisena toimimisessa!

Vapaaehtoinen valokeilassa

Kuka olet ja mitä teet? Anna-Stiina Lundqvist, Kepan viestinnän asiantuntija. Mikä on sinun yhteytesi KVT:hen? Osallistuin ensimmäiselle vapaaehtoistyöleirilleni Kataloniassa elokuussa 1997. Aktivoiduin enemmän Turun paikallisryhmässä alkuvuodesta 1998 ja toimin muun muassa ryhmän talousvastaavana.

Volunteering in Finland!

Julius Buyoya participated in two camps in Finland this summer. His participation was made possible by the Awakening Awareness Initiative (Yhteistä ymmärrystä -hanke), which aims to offer the possibility to asylum seekers and immigrants living in Finland to take part on KVT’s Finnish workcamps. Read his story here below!

Vapaaehtoinen valokeilassa

KUKA OLET JA MITÄ TEET? Olen Anni, helsinkiläinen vastavalmistunut ranskan ja enkun ope ja toimin tällä hetkellä KVT:n varapuheenjohtajana. MIKSI JA MILLOIN ALOIT TEHDÄ VAPAAEHTOISTYÖTÄ? Vapaaehtoistyötä olen tehnyt koko ikäni urheiluseuroissa ja yliopistolla ainejärjestössä sekä opiskelijapolitiikassa. Perheessäni on aina oltu aktiiviisia vapaaehtoistyöntekijöitä, joten omena ei kauas pudonnut…

Vapaaehtoinen valokeilassa

KUKA OLET JA MITÄ TEET? Olen Katja, KVT:n ulkopuolella työskentelen kirjastossa ja harrastan kaikkea Intiaan liittyvää. KVT-kontekstissa olen tällä hetkellä KVT:n kansainvälisen kattojärjestön Service Civil Internationalin (SCI) hallituksen jäsen, joka muodostuu kuuden eri maan edustajista. MIKSI JA MILLOIN ALOIT TEHDÄ VAPAAEHTOISTYÖTÄ? Alkuperäiset motivaatiot ovat varmaan vuosien saatossa kadonneet muistojen hämärään, mutta varmasti siinä oli syynä […]