Aktivistileirille Italiaan!

Uusi leiri Sisiliassa 3.-17.8.

italy

SCI Italia järjestää No Muos -liikkeen kanssa vapaaehtoisleirin, jonka tavoitteena on vastustaa amerikkalaista puolustussatelliittijärjestelmä Muosia sen aiheuttaman elektromagneettisen säteilyriskin vuoksi.

No Muos -liike alkoi Sisiliassa  paikallisten asukkaiden toimesta, ja sen mielenosoituksiin on osallistunut jopa 30 000 ihmistä kerrallaan. Sisilialaiset haluavat estää USA:a asentamasta Muos- järjestelmän vahvistinta Sisiliaan.  Lue lisää liikkeen toiminnasta.

Vapaaehtoisleirillä osallistutaan No Muos -liikkeen ”päämajan” Presidion korjaustöihin ja puutarhanhoitoon. Presidiosta on tarkoitus tehdä keskus, joka esittelee No Muos -liikkeen toiminta-ajatuksia ja myös ekologista elämäntapaa. Leirillä on myös mahdollista tavata paikallisia lapsia, jotka ovat olleet liikkeen toiminnassa mukana, ja osallistua myös lapsille järjestettävään opetukseen.

Vapaaehtoisilta toivotaan joustavuutta, koska olosuhteet leirillä saattavat vaihdella, vastuunottokykyä  ja kiinnostusta rauhanaktivismiin ja No Muos -liikkeen päämääriin. Liitäthän leirihakemukseen erillisen motivaatiokirjeen.

No Muos -leiri on hyvä mahdollisuus tutustua aktiivisen kansanliikkeen toimintaan Italiassa!

Katso leirikuvaus ja hakuohjeet!

 

Kerro muillekin:

Share

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *